Jeg bruger størrelse 35 i sko og det er irriterende

Kategorier shopping

Jeg har altid haft store problemer med at finde sko og jeg har købt et utal af sko jeg ikke kunne passe i ren afmagt. Så jeg har faktisk en ret lille skosamling og hver gang jeg har gået et par hverdagssko i stykker, så får jeg problemet igen.

Kan du så ikke bare gå i børneafdelingen? Som mange gennem tiden har spurgt, hvortil jeg aldrig rigtig kan komme op med et høfligt svar. For svaret er jo, at det er børnesko og ikke voksensko. Jeg kan ikke finde høje hæle i børneafdelingen. Og det er særligt dem der er besværlige at finde. Eller, de er nemme nok at finde, for jeg kan bare købe Louis Vuitton, Louboutin eller andre dyre sko, de har nemlig altid skostørrelse 35, men jeg kan jo ikke gå i dem til dagligt. Det vil blive svimlende dyrt. Men faktum er at der ikke findes ret mange skomærker der fører størrelse 35 og hvis jeg går i en skobutik, så sælger de normalt ikke sko i den størrelse.

En overgang købte jeg en lang række sko fra Bianco sko, for de har nemlig størrelse 35, men ret ofte har jeg måttet konstatere, at jeg faktisk sjældent føler mig tilpas i dem. Der er ofte et eller andet off. Enten svupper jeg i hælen eller også føles de akavede at gå i. Og man skulle gerne være hurtig, for størrelse 35 var ofte udsolgt på rekordtid.

En lang historie kort, det har været et sandt helvede at købe sko gennem årene. Men her for nylig opdagede jeg at H&M faktisk solgte sko i størrelse 35. Ret skeptisk skoshopper, som jeg er blevet, bestilte jeg fem par, fordi jeg ikke var sikker på at jeg kunne passe nogen af dem. Jeg endte med at beholde alle fem. Jeg er vild med dem. De passer mig simpelthen helt perfekt. Så jeg er ret lykkelig over mit nye fund.

Her kan I se dem jeg har fået ind af døren i dag. Der er to hverdagssko med kilehæl, der ser ud til at være ret moderne den her sæson. Derudover en rød højhæl med en bred hæl der gør den nem at gå i. Og så to høje hæle i henholdsvis gul (som åbenbart også er sæsonnens hotteste modefarve) og metalic rosa. Alle helt enkelte hverdagsagtige, men for mig er de guld.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *