Mine før-sommerferieindkøb

Kategorier Selvforkælelse, shopping

Vi har valgt at holde lidt senere sommerferie i år – eller før vi fik børn ventede vi ofte helt til august så vi kunne undgå overfyldte sommerforlystelser og få billigere rejser. Ofte var der også meget bedre vejr i august end i juli. I år var det nærmest omvendt. Jeg krydsede alle mine fingre for at den gode sommer også vil fortsætte ind i vores sommerferie. Det gjorde den heldigvis.

Jeg er jo nok det man kalder livsnyder, så jeg søger enhver mulighed for at forstærke den dejlige følelse af sommer. Så det giver nok sig selv, at jeg har købt lidt selvforkælelse inden min sommerferie begyndte og de har indtil videre været rigtig gode køb i ferien og som jeg har brugt meget i min ferie.

 

1. En face mask fra Sephora der lover mig fugt – det er også den eneste af tingene som jeg faktisk ikke har prøvet endnu. Jeg gemmer den til en særlig summer-pamper day. For hvis der er noget jeg ikke er så god til i hverdagen så er det at gøre noget ekstra for min hud, og mit hår. Så en ferie er altid en oplagt mulighed til at pleje sig selv lidt ekstra, og så giver det jo bare flere plusser på velværen i sommerferien. Købt i Sephoras afdeling i Aarhus Magazin.

2. Jeg ejer ikke et eneste par shorts, jeg ser hæslig ud i shorts. Derfor prøvede jeg et playsuit med lange ærmer og det fungerede helt perfekt for mig – hvis man ser bort fra besværet i at skulle på toilet. Så da jeg faldt over dette playsuit med citroner var jeg solgt. Jeg har også brugt det rigtig meget hele sommeren. Der er faktisk super kort og man kan godt se mine underbukser (har jeg fundet ud af efter et par brug – ups) så jeg bruger den primært hjemme eller med bikini. Købt her

3. Too faced hjerte highlighter var alle steder en overgang og jeg fik aldrig sprunget med på hypen, men jeg synes den er så fin og efter at have stået og gloet på den i Sephora så mine øjne faldt ud, så kom den altså med hjem. Jeg har indtil videre brugt den flittigt hele sommeren og det er indtil videre blevet min favorit highlighter.  Købt i Sephoras afdeling i Aarhus Magazin. 

4. Charlotte Tilburys Brightening Youth Glow er en slags primer der giver dit ansigt lidt ekstra glød. Også den har jeg brugt flittigt hele sommeren, faktisk så bruger jeg ikke rigtig foundation i tiden, fordi den her fungere så godt som den gør. Så den vil jeg helt sikkert købe igen når jeg løber tør. Den er virkelig god til mit ellers normale super blege ansigt. Så jeg forudser en vinter der bliver mindre bleg og mere sjov. Købt her

5. Til ferien har vi også købt et brætspil, for nu er der masser af tid til at sætte sig ind i reglerne. Det viste sig dog imidlertidig at reglerne til Harry Potter Hogwarts Battle er super super nemme, da man lidt lærer dem hen af vejen. Indtil videre kan vi ikke få hænderne ned over det her spil, da det har to kæmpe fordele: 1. man kan være to om at spille (der er virkelig mange fede spil hvor man altid skal være min. 3 eller flere) 2. man spiller sammen og mod en fælles fjende. Hvilket giver en skøn fornyelse til mange af de andre spil vi har. Der er ligesom ikke en der skal være the bad guy. Men i stedet hjælper vi hinanden med at slås mod monstre eller fjender. Spillet er dog på engelsk, men det er genialt til fans af Harry Potter. Købt her

 

1 tanke om “Mine før-sommerferieindkøb

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *