På det sidste #3

 

Sommervejr, grill og godt selskab. Den 13. var det som bekendt mors dag og selvom min søn er lidt for lille til at kunne fejre morsdag endnu, så valgte vi at holde grillaften med mine forældre. Så kunne vi to mødre fejre hinanden lidt på den måde.

 

 

Ham her <3

 

 

Trampolin i haven. Ja, nu blev vi også en af alle de mange trampolinejere. Så nu bliver det spændende at se hvor mange skader vi får på den. Forhåbentlig bliver det ikke så slemt, når nu moderen her er gammel garvet gymnast og forhåbentlig kan lære sønnike en ting eller to omkring det. Ligenu hygger sønnike sig i hvert fald gevaldigt med mini hop og med at lokke bedsteforældre med op på skift.

 

 

Bedsteforældre <3 Jeg elsker simpelthen så meget at vi bor tæt på vores forældre – vores søns bedsteforældre, for de har det simpelthen så godt sammen. Loke elsker dem og vi nyder bare at se hvor godt han har det når han er sammen med dem.

 

 

Fødselsdag og smørrebrød. Min svigermor holdte fødselsdag sidste weekend og det var rigtig hyggeligt. Der var dejligt vejr og så var der smørrebrød. Jeg elsker smørrebrød!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *