På det sidste #17

Kategorier På det sidste

Siden sidst er jeg gået på barsel, og jeg har haft travlt med et par hygge projekter og at julehygge den så meget som overhovedet muligt. Jeg har også været til et par ultralydscanninger og samtaler omkring mit blodtryk og graviditeten og det er blevet aftalt at jeg bliver sat i gang lige efter nytår.

Vi har også været omkring øjenlægen med sønnike og de anbefaler at han skal have briller, og selvom jeg nærmest ikke kan forestille mig hvordan min super aktive søn skal kunne holde et par briller på, så vælger vi at lytte til de kloge hoveder og skaffe ham nogle briller.

 

 

Julemåneden er og bliver nok min yndlingsmåned på hele året og jeg kan ikke lade være med at gå en lille smule amok. Favoritterne var at lave pakkekalender til min søn. Og i år lavede min mand og jeg en slags fælles adventspakke kalender som fungerede super godt. Den første gave valgte jeg og det var en varm chokolade kalender fra Whittard for to, min mand valgte den næste som var det nye ‘Unlock’ spil og jeg valgte et Disney puslespil af Kinkade på 2000 brikker. Og den sidste adventsgave var at min mand og jeg tog os en sidste date night inden baby kommer og tog ind og så Star Wars i biografen.

 

 

 

 

Jeg fik også bagt de vigtigste julesmåkager – blandt andet vores yndlings cookies 

 

 

 

Behovet for juletraditionerne er generelt også begyndt at fylde mere nu hvor sønnike er blevet ældre. Og vi lavede en slags juleklip- og konfektdag som jeg håber vi kan gentage hvert år fra nuaf. Jeg nød selv at lave konfekt med min familie da jeg var barn, og indtil videre har sønnike taget ok imod det.

 

 

 

 

Der har også været tid til lidt barselshygge med tapas sammen med min mor.

 

 

 

Vi har de sidste par år været ude og finde og fælde vores juletræ i weekenden lige før juleaften og det gjorde vi også i år. Det tog lidt tid at finde det rigtige træ i år, for de fleste af juletræerne var alt for høje, men det lykkedes til sidst.

 

 

 

 

Lille juleaften hvor jeg alligevel stod og lavede and var det dejligt bare at få fingersandwichens til aftensmad.

 

 

 

Juleaftensdag højdepunkt: Da sønnike gav denne pak (som han vidste var til ham) en knus. Den var i øvrigt utrolig besværlig at pakke ind når man er gravid.

 

 

 

De sidste par dage har jeg været til familie fødselsdag og julefrokost. Vi har haft masser af julehygge herhjemme og leget med sønnike og alle hans nye gaver.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *