Vi fejre blomsterbryllup

Kategorier Bryllupsdag

 

 

I dag er det fire år siden vi blev gift. Jeg forstår ikke at tiden går så stærkt. Egentlig har vi kendt hinanden i 18 år fra den 17. august, da vi begge to startede i samme klasse i Handelsskolen og vi blev ret hurtigt kærester – den 3. september for at være helt nøjagtig. Og, ja vi holdte hele handelsskole tiden i samme klasse / og i samme omgangskreds i øvrigt også. Vi bliver aldrig trætte af hinanden. Jeg føler mig utrolig heldig.

Det tog os noget tid at blive gift, men vi har altid vidst at det var det vi ville, og gerne inden vi fik børn – ja, hvis vi overhovedet skulle have børn. Det havde vi på daværende tidspunkt ikke besluttet endnu. Jeg er glad den beslutning, at vi fejrede kærligheden og ikke bare blev gift fordi det var nemt og bekvemt når man havde eller skulle have børn. Vi blev i dag for fire år siden enige om at vi ville hinanden helhjertet og af de helt rigtige årsager.

Bryllupsdagen var uden tvivl den bedste dag i mit liv og vi fejrede af vores næreste. I dag skal vi ud og fejre hinanden. Bare os to, bare lige lidt.

 

 

 

3 tanker om “Vi fejre blomsterbryllup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *