Jo Malone – English Pear & Freesia

Kategorier Dufte

Det gør mig så glad at de har åbnet en Jo Malone afdeling i det nye Magasin i Aalborg. Du behøver jeg ikke længe vente når jeg få gange om året besøger København. Nu kan jeg meget bedre dufte og afprøve hvilken parfume jeg kunne tænke mig som den næste Jo Malone parfume. Ja, jeg får aldrig nok af dem åbenbart.

Den nyeste i min samling er English Pear & Freesia, som jeg fik i julegave sidste år. Selvom noterne engelsk pære og fresia får en til at tænke på forår, så er den her Jo Malone parfume faktisk den jeg griber oftest ud efter her i efteråret. Måske skyldes det at jeg ikke rigtig ejer en god efterårs-parfume (Note to self, køb efterårsparfume), eller måske kan det være fordi duften minder mig om årstiden, af en eller anden grund jeg ikke kan huske. Det kan være jeg har haft fresier i vinduet – det er nogle gange det fortryllende ved dufte, de referer hele tiden til noget andet.

De fleste vil nok vælge en mere tung parfume om efteråret, men det er jeg ikke rigtig i humør til lige i tiden. Måske er det fordi, at tungere parfumer har en tendens til at give mig hovedpine. Det er lidt af en balancegang nogle gange, for jeg elsker også tunge parfumer. Men i dagtimerne går jeg efter de lette. Der er Jo Malones parfumer helt perfekte for mig, for de er så lette, enkelte og friske – og med den helt klare fordel at ingen af dem dufter af ‘vand’. Jeg er personligt ikke så glad for vanddufte, selvom de er meget populære – måske lige præcis fordi de er så lette i det. Og Jo Malones parfumer holder som en drøm på mig – der er nemlig ikke noget værre end dufte der fordufter efter et par timer.

English Pear & Freesia har også noter af melon, roser, musk og patchouli.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *