Siden sidst har jeg haft fornøjelsen af at være sygdomsramt. Men jeg har heldigvis også haft fornøjelsen af alle mulige skønne ting. Jeg har taget forskud på juleglæderne og faktisk købt (næsten) alle julegaverne og jeg har været i biografen og se den film jeg havde glædet mig aller mest til at se i år, nemlig Fantastiske skabninger 2. Jeg har købt den vildeste gave til mig selv – men mere om den senere. Jeg skal lige flade ned over hvor mange penge jeg lige har brugt på mig selv før jeg før sige det højt.

Jeg har også haft et par virkelige hyggelige projekter, at arbejde på her i november, blandt andet har jeg betalæst for en forfatter. Jeg havde glemt hvor meget jeg elsker at give feedback på bøger, ikke fordi jeg elsker at slå folk oveni hovedet, men jeg elsker at kunne være med til at gøre en historie endnu bedre. Jeg har også et af mine egne projekter i gang i øjeblikket og jeg forsøger at nyde det men en del af mig obsessor mere over det end hvad godt er.

 

 

November har også indtil videre være fyldt med mad. Selvom vi ligenu prøver med en masse salater fordi vi ved at den tunge julemad snart kommer, så har vi alligevel haft et par aftener med masser af mad. Blandt andet en vildt aften. Jeg elsker vildt kød, så hvert år i efteråret har vi en aften hvor vi lige giver den ekstra gas på mad-fronten. Vi fik krondyrmørbrad med vintersalat – men det bedste ved det hele var faktisk butterdejen med indbagt rødvin, fløde og bacon. Wow sikke en bombe, men wauv hvor det smagte suverænt.

 

 

 

Vi afholdte også Mortens aften for familien. Jeg ser det altid som en slags opvarmning til julemiddagen – som jeg altid står for. Og det kommer bag på mig hvert år hvor uforberedt jeg er. Så det er virkelig godt med den her slags opvarmning, for så ved jeg lige præcis hvad der skal til for at gøre sovsen ekstra lækker og anden ekstra mør juleaften. Ja, en tallerken med and og tilbehør er sjældent visuelt pæn, men derfor er det nu alligevel også et lækkert syn. Det her er vores klassiske julemiddag med tilbehør. And, kartofler, brunede kartofler, andesovs, rødkål (købt), syltede agurker (selv lavet) og franske kartofler. Godt man kun får det en eller to gange om året …

 

 

 

Glæden ved at have biblioteksstuen fyldt med blomster efter Mortensaften er slut. Det er ikke så tit jeg tager mig den luksus at købe blomster, men jeg gør det gerne for mine gæster, og så nyder jeg det selv i stor stil de efterfølgende dage.

 

 

Jeg indånder stadig alting jul. Drikker jule-starbucks-variationer og nyder juleudsmykninger. Her er det Aalborg Storcenter. Jeg er begyndt at fortærer den ene julefilm efter den anden, når jeg ikke læser julebøger altså. Det er min go-to afslapning i øjeblikket. Men jeg har faktisk ikke selv fået pyntet op herhjemme endnu, selvom jeg synes det er så fint dem der allerede er i gang. Men det håber jeg der bliver tid til i weekenden.

 

 

 

Og så drikker jeg mange af dem her. Jeg ved ikke lige hvorfor det er relevant :0D Men jeg har følt en trang til at drikke dem efter ikke at have fået nogen i de sidste tre år. Først graviditet, så amning, og ja så havde jeg et år hvor jeg glemte alt om øl og drak vin i stedet (Jeg fik altid migræne af vin førhen, men efter jeg fik min søn har det ændret sig) Men jeg må tilstå at jeg måske allerede er ved at være liiidt træt af dem. Nogen gange er ideen om ting større og bedre end de rent faktisk er i virkeligheden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *