På det sidste #30

Kategorier På det sidste

Det har været lidt hektisk på det sidste, men det vidste jeg jo godt på forhånd. Og jeg ville ikke have ændret noget som helst.

På det sidste har det føltes ret sommer-agtig. Jeg tror det er første gang vi har spa’en fremme så tidligt, men vi har allerede brugt den flittigt og Loke bruger den også med største fornøjelse, så vi ikke kunne lade være med at købe en badedyrs-lama til ham og den fylder nærmest hele spa’en.

Vi har også haft vores første grillaften. Vi startede langsomt, men sikkert med at grille pølser og brød.

Vi har selvfølgelig også haft masser af leg i haven – især vandbanen vi købte sidste år har været et hit hos begge børn.

På det sidste har der også været masser af festligheder, en Konfirmation og en Nonfirmation og en fødselsdag hos svigermor. Vi har vidst ikke været til så meget på så kort tid – siden før corona. Det føles faktisk helt normalt igen og det er dejligt.

Ser børnene ikke bare usandsynlig nuttet ud her, sammen med deres smukke kusine?

I starten af maj sendte jeg mine nyeste papbøger til tryk og jeg havde lige fået de to i hånden som udkommer her 7. juni, men på det sidste har jeg arbejdet på yderligere to og jeg er samtidig i gang med et større bogprojekt med en hastigt fremskridende deadline – and there is so much more to do on it! Men hold nu op(!) hvor jeg elsker at sidde og lave mine egne bøger. Man bliver også ekstra glad, og taknemmelig når man så får bibliotekspenge, og derfor bliver mindet om, at der rent faktisk sidder nogle små børn derude og læser ens bøger. <3

Min klokken 3.12 (ja, om natten!) aftensmad, mens jeg lytter til Maggie Stiefvaters ‘Writing the Raven Cycle’, som er fem dage med fire timers live med Maggie Stiefvater. Det er fantastisk! Også selvom det er kl. 00.00-04.00 om natten. Gudskelov bliver det hele optaget, så man kan se det bagefter på mere normale tidspunkter og med en mere skarp hjerne. Godt det var en helligdag i dag.

Rabarber sæson er dejlig og den her opskrift er virkelig lækker og helt utrolig nem at lave – og smager også godt kl. 4 om natten mens man lytter til usandsynlig dygtige Maggie Stiefvater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *