Godt nytår

Nytår i år var bare os fire. Vi havde valgt at lave alt maden selv i år – noget som jeg måske tror jeg vil lave om til næste år. Det var egentlig helt fint, men jeg savner lidt at have overskuddet og energien til at lave noget endnu mere eksperimenterende og det er lidt svært med helt små børn. Jeg skal i hvert fald planlægge det i god tid i forvejen.

Menuen bestod af snack med Gourmet popcorn med røget salts, saltede chashewnødder, olieristet og saltet brød og blinis med røget laks, rygeostcreme og lidt på toppen. Forretten var hummer, jomfruhummer og salat. Hovedret var oksemørbrad, fritter og bearnaise sovs. Desserten var belgiske vafler og vaniljeis. Og så fik vi selvfølgelig kransekage og verden bedste champagne nemlig Moëts nektar.

Det bedste ved nytårsaften i år var nok at jeg var i glimmerhumør og havde min fine glimmerkjole på som jeg fik rigtig billigt sidste år. Det værste var under vores nytårsskyts. Drengene var lidt bange for det og jeg fik også ringen for ørene af et af bragene der skød lidt forkert. Men heldigvis ingen skader af nogen art til os.

Loken fik lov til at blive oppe til midnat for at hoppe ind i det nye år med os, men vi puttede Christian lidt før i håbet om at han ikke ville blive vækket af alt fyrværkeriet når klokken blev over midnat.

I dag – den 2. januar – har jeg primært haft travlt med at gøre klar til Christians fødselsdag som er i morgen. Og selvom jeg egentlig godt gad åbne lidt op for nytårsforsættene – for min egen skyld, så siger min krop mig at den trænger til det her ligenu, så jeg må hellere lytte, nu det er et nyt år med nye gode vaner på programmet:

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *