Ja, som mange andre så har jeg været meget uproduktiv i forhold til so-me og bloggeriet. Jeg har haft utrolig svært ved at komme ind i en business as usually tilgang når der er krig i Europa. Jeg har svært ved at forstå det rent faktisk. Jeg synes det er helt utrolig forfærdentlig. Og jeg har ikke haft den samme lyst til at være på instagram og se hverdagslivet – det føles for mig helt forkert på en eller anden måde når nu der er så mange der flygter for deres liv. Jeg ville ønske jeg var hurtigere til at indse at the show must go on. For det er begrænset hvad jeg kan gøre ved en krig… jeg får den jo ikke til at stoppe ved hele tiden at tjekke DR og CNN liveopdateringer om krigen. Og det nytter heller ikke noget at tænke dommedagsting omkring atombomber og 3. verdenskrig, som jeg gerne vil indrømme jeg har gjort en del i.

Da Corona først startede med at rumsterer i Kina tænkte jeg ‘det her kommer helt sikkert også til Danmark og bliver en stor ting’ og da der blev snakket om konflikten mellem Rusland og Ukraine var jeg ikke et øjeblik i tvivl om at Putin ville gå i krig. Det siger jeg ikke fordi jeg håber at en fra regeringen ser det her og ansætter mig som spåkone til en fænemonal løn. Det er mest af alt for at fortælle hvor stor en sort-ser jeg er. Det ironiske er at jeg jo alligevel lader mig slå ud.

Men jeg tror jeg ligeså stille er ved at komme ud af mit skildpaddeskjold af eskapisme og er klar til at dele igen. Men jeg kan godt mærke at det ikke lige kommer til at ske fra den ene dage til den anden. Men nu er det endelig forår og det hjælper lidt på overskuddet og jeg synes der er en masse dejlige ting at se frem til i marts – og her er nogen af dem.

I marts vil jeg gerne:

 • I biografen med min mand – det er utrolig langt tid siden. Jeg ved ikke helt endnu om det skal være Spiderman eller Batman. Men det bliver nok en af de to.
 • Tage mine børn med i legeland. Nu har vi alle lige haft corona, så det er bare med at komme ud og få nogle oplevelser.
 • Se tv-serier!! Der kommer så mange fantastiske tv-serier i marts blandt andet Bridgerton, Outlander og Sanditon.
 • På restaurant med min mand igen.
 • Jeg vil holde et par fridage fra arbejdet mens der ikke er så travlt og arbejde på mine bogprojekter.
 • Have nye briller – mine gamle er knækket
 • Prøve alt det nye tøj jeg netop har bestilt – jeg har bestil masser af grønne nuancer
 • Læse manusser for arbejdet (elsker denne lille side gesjæft)
 • Blive ved med at tage kurser – jeg elsker at lærer nyt. At fylde min hjerne med en masse nyttig viden som jeg så skal forsøge at omsætte til virkelighed.
 • Blogge og instagramme normalt igen.
 • Lave forårsruller fra bunden for første gang
 • Snakke rejser og eventuelle tilbygning med min mand (jeg tror vi har droppet husbyggeriet for nu, synes alting er meget usikkert ligenu)
 • Spille de sidste to D&D Dragon of Icespire Peak sessions med min mand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *