Magiske marts

Kategorier Jeg glæder mig til

Det er langt om længe forår, og selvom jeg gerne vil have tiden til at gå lidt langsommere, så har jeg virkelig bare set helt utrolig meget frem til forår.

Jeg fejrede foråret med kage fra Gotfred i Aarhus (der billedet er fra). Afsindigt lækkert.

Så farvel til frostige morgener og forhåbentlig god dag til masser af overskud og lyse dage. Jeg elsker, at jeg har masser af skønne aftaler i kalenderen i marts allerede, så jeg har besluttet at marts bare er en måned der skal stornydes.

Det glæder jeg mig til i marts:

 • At se Mandalorian sæson 3 – tip, du skal se et par afsnit af Boba Fett, som udenlukkende er Mandalorians afsnit, for at være helt med i starten af sæson 3.
 • Og så skal jeg selvfølgelig også se Shadow and Bones sæson 2 og den nye Ant-man film.
 • Så er jeg blevet inviteret (noget så utroligt) til gallapremiere af filmatiseringen af ‘Den, der lever stille’ (bogen af Leonora Christina Skov). Det bliver uden tvivl en af de helt store magiske oplevelser i marts.
 • Jeg skal se en veninde, jeg ikke har set rigtig længe og nu lykkes det endelig. Yay!
 • Jeg skal også have afternoon tea på Perch sammen med bedste veninden, ihhh.. hvor jeg glæder mig.
 • Vi er kommet længere i afklaringen af hvad der gør at Loke afviger fra sin vækstkurve, vi skal lige have taget lidt flere prøver, men føler vi er så tæt på at kunne gøre noget for ham, og det er virkelig dejligt.
 • Jeg er gået i gang med at læse Narnia for Loke og det er indtil videre med stor succes. Han er ligefrem grebet af den og det er fedt. Så glæder mig til at læse videre for ham i marts.
 • Læse videre på et spændende secret manus (et andet end i sidste måned) og det her lover indtil videre virkelig godt.
 • Bestille en kæmpe bunke af papirfotos til at sætte i børnebøger og fotobøger.
 • Jeg føler også at nu her i marts, i år, det måske kunne lykkes at gro en lille bitte mini krydderurte højbed i haven. Det har jeg drømt om i tuuusind år, men føler i år at der er chance for at det lykkes.
 • Til gymnastikopvisning med Loke. Han er simpelthen så dygtig til gymnastisk allerede, og meget bedre end jeg var, da jeg var hans alder. Som gammel gymnast så er der næsten ikke noget der er mere forårsagtig end en gymnastikopvisning.
 • Sidst men ikke mindst så er marts måneden, hvor der virkelig skal skrives, skrives og skrives. Det bliver godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *