Bronzebryllupsdag

I går fejrede Mads og jeg 8-års bryllupsdag. Igen i år har vi formået, at gå dagen i møde uden at sørge for, at vi giver hinanden gaver. Det føles ikke så vigtig op til, men på dagen ærger jeg mig altid over, at jeg ikke har en gave at give. Nu må vi se om vi kan formå at huske det næste år.

Men fejre det skulle det.

Vi var i sommerhus i Skagen med mine forældre, så de ville gerne passe børnene, så vi besluttede at tage ind på Ruths hotel og få lidt lækkert mad.

Det var det i sandhed også.

Til forret delte vi en halv sort hummer, hovedret var en oksemørbrad med peberbøf og desserten var cremé brulee til Mads og Café Gourmand til mig med fire små lækre kagehapsere. Mads fik den lækreste iskaffe som vi egentlig havde snakket om at skulle tilbage og have igen dagen efter, det blev det dog ikke til. Men næste gang når vi er i Skagen så skal vi klart derind og have deres iskaffe!

Vi havde simpelthen sådan en fantastisk aften med super god mad, og det var bare virkelig hyggeligt. Det er ikke sidste gang vi gør det. Jeg fik også luftet min nye kjole, som jeg købte hos Ted Baker outlet i Neumünster. Tænk at jeg havde været lige ved slet ikke at købe den, men godt jeg gjorde det alligevel.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *