Serier jeg ser i øjeblikket #16

Kategorier Tv-serier

Jeg elsker at snakke om tv-serier og film (også en af årsagerne til de her indlæg), men det har vidst været langt tid siden jeg sidst har skrevet noget, for jeg synes listen denne gang var lang, og nogen er set for et godt stykke tid siden.

Min mand og jeg har været i gang med at se både Andor og The Last of us (begge på disney+), men efter to afsnit af hver, er vi for alvor ikke sådan rigtig grebet. Verden er virkelig grebet af the last of us, men for mig føles det bare som endnu en zombie serie, måske er det anderledes hvis man har spillet computerspillet. Jeg var også selv i gang med at se Fate the winx saga, sæson 2 på netflix, men altså snork…. hovedhistorien er simpelthen for kedelig til at jeg han komme igennem den.

Men her er de tv-serier jeg har fået set færdig siden sidste og som jeg stadig er i gang med at se:

Wednesday sæson 1 – set på Netflix

Wednesday var virkelig fed! Jeg syntes utrolig godt om den. Jenna Ortega spiller fuldstændig fantastisk morbid, skræmmende og med nok menneskelig-strøg til at man er interesseret hele vejen igennem tv-serien. Første sæson handlede om et blodtørstigt monster, en gammel mordgåde der kommer op til nutiden. Det største minus ved Wednesday var at den var forudsigelig. De skulle aldrig nogensinde være kommet med Frankenstein referencen, den bekræftede mistanken og det gjorde den alt for tidligt. Men jeg glæder mig utrolig meget til sæson 2.

The Handmaid’s tale sæson 5 – set på HBO MAX

Vi ser stadig The Handmaid’s tale sæson 5, vi er utrolig langsomme om at komme igennem den, og det er måske også mere fordi vi nu bare gerne vil se afslutningen (som er sæson 6). Hvis ikke slutningen havde føles så tæt på, så havde vi nok droppet serien på nuværende tidspunkt. Den har kørt for meget i ring og sæson 5 ser ikke ud til at blive nogen undtagelse desværre.

Harry & Megan – serie-dokumentar – set på Netflix

Tror jeg at der er to sider af en sag? Ja. Bør begge sider blive hørt: helt klart. Forstår jeg Harry og Megans behov for at fortælle deres historie: Helt sikkert. Jeg elsker alt britisk og især den kongelige families historie, så for mig var det virkelig en interessant og spændende dokumentar. Det britiske kongehus har aldrig nogensinde kunnet finde ud af, hvad de gjorde med den del af familien som ikke var i direkte arverækkefølge, hvilket må siges at være det som har skadet dem aller aller mest gennem tiden. Hver generation synes at have hver deres skandale, hver deres måde af afreagere på. Og så længe Harry og Megan har lyst til at kaste lys på den historie, og den verden de var en del af, så sidder jeg klar til at sluge det hele råt.

The Witcher: Blood Origin sæson 1 – set på Netflix

Min mand og jeg så mest af alt den her, fordi vi rigtig gerne snart vil se næste sæson at The Witcher. Den her virkede også til at have et stort potentiale, men den var desværre ikke rigtig tiden værd, at se. Heller ikke selvom den foregår i samme univers og har nogle tråde til The Witcher.

C.B. Strike: Troubled Blood – set på HBO MAX

Jeg ser eller læser ikke mange krimier, men C.B. Strike karakteren har mig hooked, jeg må vide hvad der sker med Strike og Robin og ikke mindst hvad der måske eller måske ikke sker mellem dem.

Et fængslende møde – set på Prime video

Jeg elsker Liane Moriartys forfatterskab og har også læst bogen ‘et fængslende møde’, så at se tv-serien føltes bare som et hyggeligt gensyn. Men jeg tror hvis man bare så tv-serien og ikke havde læst bogen, måske ville føle sig en hel del undervældet.

Little fires everywhere – set på Prime video

Jeg elskeder også Celeste Ngs bog ‘Little fires everywhere’ og tv-serien var også ganske tilfredsstillende at se. Den havde Reese Witherspoon i hovedrollen og hun gør det jo simpelthen fantastisk i den type roller.

Mandalorian – sæson 3 – set på Disney +

Ligenu er vi i gang med at se Mandalorian og jeg ELSKER den allerede! Mando og baby-Yoda. Men en vigtig note! Så bliver man faktisk nødt til at se to Mandalorian afsnit i serien Boba Fet. Vi var oprindeligt gået i gang med Boba Fet, men den var virkelig virkelig kedelig. Men vi blev tippet at to af afsnittene i Boba Fet, faktisk var rene Mandalorian afsnit. Så dem så vi og stornød! Det viste sig også, at de faktisk er nødvendige at se for at forstå hvad der er sket i overgangen fra sæson 2 til 3. Ellers så sidder man tilbage og forstår ikke rigtig hvad der sker. Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor man har valgt at gøre det. Det er ad bare for at forvirre folk. Man skulle bare have bragt de to afsnit af Mandalorian for sig og som en del af sæson 3.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *