På det sidste #38

Kategorier På det sidste

Travlhed, travlhed og travlhed. Jeg har haft så meget om ørerne at jeg næsten har følt mig svimmel, men jeg kan lide at have travlt og jeg elsker alt det der gør, at jeg har travlt. Så jeg kan i virkeligheden ikke brokke mig, vel?

Her er lidt af det jeg har lavet på det sidste.

Påsken var meget stille og rolig. Jeg skrev en del på min børneroman og som familie lavede vi alle påsketraditionerne som at male på æg, så karse, lave gækkebreve, påskeægsjagt og vores helt egen tradition for skattejagt. Jeg elsker at vores lige-om-lidt 8-årige søn også lavede en skattejagt for os. <3 Den var jo nærmest bedre end den vi forældre lavede.

I påsken forsøgte jeg mig også med at lave den britiske sunday roast med Yorkshire pudding og alt det andet tilbehør. Det gik sådan rimelig fornuftig. Vi snakker om at tage til London i år, så jeg hyggede mig lidt med at introducere lidt britisk for børnene. De var nu ikke særlig imponeret.

Jeg er blevet færdig med første udkast til min børneroman, juhuuu og er langsomt gået i gang med redigeringen. Jeg skiftes til at synes det er noget værre bras, der ikke skal udgives, til at synes at det kan et eller andet.

Arbejdet i øjeblikket er også ekstra spændende og travlt. Vi er inde i en forside-produktionsperiode, og jeg har fået et par virkelig spændende nogen som jeg er ved at lægge sidste hånd på.

Og så er jeg i øjeblikket i gang med at betalæse for en rigtig dygtig fantasyforfatter, og lige afsluttet en anden betalæsning for en anden meget dygtig fantasyforfatter. Føler mig meget privilegeret at de vil have mig til at læse for dem.

Jeg har haft en helt fantastisk veninde dag, hvor vi havde givet os i kast med at lave sæbe.

Mine børn der plukker blomster til mig er simpelthen det bedste.

Jeg har været inde og se DGI’s verdenshold med gymnastikforeningen – hold op hvor er de dygtige.

Årets første udgivelse fra min hånd

Årets første soft-ice

Får lavet nyt forårshår

Jeg kom til at gå lidt amok i urtete

Jeg har smagt en hvid bourgogne for første gang og jeg var ærligt talt solgt til stanglakrids. Nøj, de er gode, men hold op er det dyrt med sådan en flaske. Jeg har ellers altid forsvoret at billige hvidvine smagte bedst, men det kan jeg så godt skyde en hvid bourgogne pil efter den opfattelse.

Drengene har fået en spirende interesse for at gro og så. Så den prøver jeg, at understøtte så godt jeg kan, for jeg tænker aldrig det er helt skidt med noget jord-under-neglene-læring.

Jeg selv har fået et boost i min interesse for fotografi her på det sidste. Så vi joker lidt med at jeg er en ret dårlig fugle fotograf, blandt andet.

I weekenden gik tiden mest med at gøre klar til den start 8-åriges fødselsdag og så var vi også inde og se Luftens Helte koncert med et hold venner. Vi spiste på en buffet inden vi skulle ind og se showet, og de havde den vildeste forrets buffet, så jeg spiste faktisk stortset ikke andet end forret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *