Geekerella

Jeg blogger normalt på Skrivepulten.com og det bliver jeg helt sikkert ved med. Men jeg har længe følte, at jeg manglede et andet sted. Et sted, hvor jeg kunne skrive om alt mulig andet uden at skuffe mine boglige læsere. Det har jeg egentlig også – eller havde må jeg heller sige, jeg lukker den nemlig ned. For among fairy tales som bloggen hed passer ikke helt længere til det jeg vil. Så derfor denne nye blog.

Jeg var rundt om mange nye navne. Blandt andet Geekerella, fordi det synes at forene sig godt med mig. En blanding af en nørd og en evig prinsesse type. Men samtidig følte jeg det meget som om jeg låste mig fast. Hvor var feministen i det billede, eller moderen til en 18 måneders vildbasse … Ville jeg ikke låse mig lige så meget fast som jeg følte det med Among Fairy Tales?

Det var først da jeg læste et sted at der var en der anbefalede at man bare brugte sit navn, for det bliver man aldrig træt af det. Så ja, selvfølgelig, det skal bloggen da hedde. Fordi den er jo 100% mig – ingen kasser. Ingen låste forventninger. Bare mig. Jeg havde jo også det her domæne i forvejen, der bare stod stille med et gammelt cv på. Så det var jo oplagt. Og så må jeg ærligt talt sige at det også klingede lidt – det der med at blive træt af et navn. For jeg har virkelig haft det svært med skrivepulten nogle gange. Jeg er i virkeligheden nok lidt træt af det navn, men omvendt så er der alt for mange grunde til ikke at ændre det. Så det lader jeg være med.

Og ja, livstilsblog fordi den her blog skal handle om mere end bare skønhed, rejser, mad og børn. Planen er at det skal være lidt af det hele, eller lige hvad jeg har lyst til at det skal være. Bare mig.

Ja, det her skulle egentlig have været et kort indlæg, bare for at sige hej. Nu starter det. Og bær over med mig her i starten. Jeg bruger normalt blogger, men er sprunget ud i wordpress og jeg er sprunget ud i det på det mest travle tidspunkt. Så ja, alting falder forhåbentlig lige så stille på plads – for noget jeg lærte med både skrivepulten og among fairy tales, så skal alt ikke være perfekt i starten.

Hvis du har lyst kan du også følge bloggen gennem Bloglovin

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Geekerella”