Mit 2017

I 2017 barslede jeg de første måneder, og kom derefter tilbage til mit skønne arbejde. I det her indlæg viser jeg et par highlights fra året der gik. Jeg overvejede kraftigt om jeg skulle tage mine bogforside designs fra 2017 med, men jeg besluttede tilsidst at lave det i et indlæg for sig. Jeg havde generelt svært ved at begrænse mig.

 

 

 

Januar og februar var præget af masser af fejring. Af den bedste slags. Min fødselsdag i januar, min mands i februar, valentinsdag med afternoon tea med hjerteformede kager og så var der den helt store runde fødselsdag – min mor blev nemlig 70. Hun havde valgt at holde det hjemme, så jeg stod for kage, oste- og pålægsbræt. Marts var så vidt jeg husker stille og rolig og jeg nød den sidste måned på barsel med min søn. Vi afsluttede også vores første (nogensinde) danseafslutning. Vi plejer altid at smutte udenom den traditionelle danseafslutning, men i år – udover pardans med min mand, gik jeg også på et hold for mig selv. Sønnike var klædt passende på til lejligheden.

 

 

I april skulle min søn starte i dagpleje, og jeg skulle tilbage på arbejdet – til stempelkandekaffe og masser af fantastiske opgaver og kollegaer. Min søn trives godt det første stykke tid i dagplejen, selvom han fik de obligatoriske sygdomme. I slutningen af april fejrede vi hans 1 års fødselsdag med Afternoon tea kagebord. Jeg formåede ikke at stoppe mig selv og før jeg fik set mig om havde jeg bagt tre kager, boller og masser af fingersandwich. Der var så meget mad tilovers. Det sker faktisk ret tit for mig. Jeg elsker at gå amok i et køkken. Kommer der 10 mennesker, jamen så er der mad til 50. Det er noget jeg har lært at min mor. Eller måske er det en genetisk fejl.

 

 

I løbet af foråret blev min ældste niece student, hun smuttede kort efter afsted til USA som au pair og sønnike begyndte at gå af sig selv. Og pludselig var han over det hele. Det gik generelt lige pludselig rigtig stærkt.

 

 

I sommerferien havde vi valgt at blive hjemme i år. Al ære værd til alle dem der kan rejse med små børn, men jeg kunne simpelthen ikke overskue det, og vi aflyste faktisk en tur til London af den årsag (heldigvis havde vi kun bestilt billetter til at se Harry Potter and the Cursed Child og der fik vi fuld refunderet vores billetter). I stedet tog vi i blandt andet i Aalborg zoo nogle gange og en enkelt gang i Ree Park. Jeg fik selv lige genopfriske, at jeg ikke helt havde glemt hvordan man spiller golf. Det var virkelig en dejlig afslappende ferie og lige hvad vi havde brug for.

 

 

I starten af august holdte min mand og jeg tre års bryllupsdag. <3 Hvilket vi selvfølgelig skulle fejre. Kærlighed kan ikke fejres for tit. Vi var blandt andet et smut på færgekroen og fik frokost.

 

 

I 2017 begyndte jeg at gå meget op i vintage – mode, make-up og hår. Så da jeg så at Miss Victory Violet (blogger) kom til København og holdte kurser i lige netop hår og make-up, jamen så fik jeg overtalt min lille familie til at tage med os. Kurset blev afholdt i vintagerepro-butikken Mondo Kaos. Det var søns første tur til København og det var utrolig hyggeligt og ikke mindst super fedt at være på kursus i noget helt andet end jeg tidligere har været. Jeg bliver hele tiden bekræftet i hvor givende det er for ens kreativitet, at prøve noget andet end det man plejer. (Ja, jeg har hørt det ret meget i min undervisningstid, at man – når man arbejder med noget kreativt – lave andre kreative ting/andre input for at holde det frisk) Jeg ved dog ikke med de der lange falske vipper – tror det var lige skridtet for langt for mig.

Vi var selvfølgelig på La glace som sædvanlig og fik et stykke sportskage som sædvanlig. Og så gjorde jeg et dyrt bekendtskab: Jo Malone parfumer.

 

 

Min mand og jeg nåede også i biografen en tre gange og det samme antal var vi inde og se Specialklassen – som er impro comedy. Det var vi blandt andet også i september, hvor vi også var forbi Köd (nøjagtig det samme gjorde vi faktisk i december)

 

 

Sensommer oplevede jeg bihulebetændelse for første gang – (generelt får man altså virkelig mange sygdomme med hjem fra sådan en dagplejer) og jeg fik nye briller, og Game of Thrones og Outlander stod højt op mandags todolisten i perioden. Sidst i september gik jeg i skrivehi med bedsteveninden i Skagen og hold da op hvor fik jeg skrevet (ikke meget) men noget overraskende godt. Så det var virkelig givende. I vores skrivepause var vi blandt andet på Ruths Hotel, og de havde en virkelig lækker café latte. Og vi fik frokost på Skagen havn, amen, det var vildt luksus.

 

 

I efteråret havde jeg travlt på arbejdet, og et par gange var jeg til undersøgelse i Vejle på grund af noget snurren i benet. Jeg var blandt andet for første gang i en MR scanner. Det var virkelig ubehageligt, men heldigvis fandt de ikke noget som helst. Den ene af gangene vi var afsted tog min mand og jeg et smut over grænsen til Tyskland. Den anden gang var jeg i Vejlefjord spa. Og det var virkelig lækkert. Det kan kun anbefales.

Vi købte desuden lidt nye møbler på auktion – udstillingsmodeller fra et møbelhus der måtte lukke. Så vi kunne endelig smide nogle af de ikea møbler, der var begyndt at hænge lidt, ud. Det er så skønt med noget fornyelse engang imellem. Man undre sig altid bagefter, hvorfor man dog i alverden ikke havde gjort det noget før. Måske særligt forstærket af at skufferne ikke helt kunne lukkes i det gamle skab.

 

 

Starten af november stod i bogforums tegn. Jeg overtalte mand og søn til at tage med. Sidstnævnte havde dog ikke så meget at skulle have sagt, men det så ud som om han hyggede sig meget godt. Særligt med at kigge ud af hotelværelsesvinduet. Det var første gang jeg selv var på scenen i år (dog kun som interviewer). Jeg havde også designet hele Turbines standlook i år.

 

 

November var også måneden hvor jeg startede denne hyggeblog og jeg har virkelig nydt den.

December var masser af julehygge og familietamtam. Vi var blandt andet også til min fars 70 års fødselsdag, hvor jeg stod for kagen mv.

 

 

 

2017 var altså året hvor jeg:

virkelig fandt rollen som mor

fik streget interview på scenen i Bogforum af min bucketliste

blev virkelig glad for sushi

blev utrolig interesseret i vintage repro stilen

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *