Året i kjoler – 2023

Kategorier Tilbageblik

Godt nytår! Og her følger et billedbladsagtigt – omend mindre glamourøst – mit år i kjoler

Årets første kjole til den 3-åriges fødselsdag. Den første ud af flere Ted Baker kjoler i året der gik.

Den første af min 40-års fejringskjoler – på dagen og til familiemiddagen min første Ted Baker kjole

Det helt store skrud til 40 års fejring i København med masser af dans. En figursyet kjole fra She’s dynamite.

Kjolen til min mands fødselsdag

Barnedåbskjole (Rachel Parcell) som ville have været pænere med pumps end med støvler, oh well.

Til gallapremiere på filmen ‘Den der lever stille’ (Ted Baker kjole)

Kjolen til ældstebarnets fødselsdag – en vintage inspireret kjole fra Zoe Vine

Min bedste veninde blev gift på årets varmeste dag, så jeg fandt en let og fluffy kjole frem.

Fantasyfestival-kjolen (Ted Baker)

Bogforum nederdelen (Collectif)

Årets julekjole – en ældre sag som jeg hev ud af skabet nærmest i sidste øjeblik. Men den talte til mig.

Nytårskjolen (Karen Millen) som oprindeligt var købt til min bedste venindes bryllup, men fordi det var sådan en frygtelig varm dag, så blev den alligevel fravalgt i sidste øjeblik. Og jeg kan godt lide at være lidt overdressed nytårsaften. Jeg tror faktisk kun jeg har købt to kjoler i år, det er nærmest helt et chok at komme til den erkendelse, men jeg elsker at genbruge mine kjoler. Det andet kjolekøb jeg lavede i 2023 var kjolen til gallapremieren på ‘Den der lever stille’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *