Når en parfume udgår …

Kategorier Dufte

 

Kender I det? I har endelig fundet yndlingsparfumen over dem alle (eller i hvert fald tæt på), og efter et par år opdager I så at man ikke kan få den længere! Det skete for mig med Dior Midnight Poison. Det er lettere frustrerende faktisk – især fordi det ikke tydede på at være en limited edition på det tidspunkt, men fjernet fra markedet blev den.

Jeg er helt vild med den parfume, der i øvrigt havde smukke Eva Green til at markedsføre den. Så ja, nu sparer jeg rigtig meget på den udgave jeg har tilbage. Men for ganske nyligt begyndte jeg at søge efter nogen der lignede, og der er fragrantica.com helt fantastisk til at kigge igennem.

 

 

Det viste sig så faktisk, at jeg ikke var den eneste der savnede Midnight Poison og jeg kunne på et forum ret hurtigt finde ud af at Yves Saint Laurents Elle parfume skulle ligge ret tæt op af. Faktisk læste jeg mig til at de to parfumer er skabt af de samme, og de kom frem på nogenlunde samme tid, så nogen mener at det er årsagen til at Midnight Poison ikke eksisterer længere.

Så ja, den bestilte jeg selvfølgelig, og jeg blev både på en gang utrolig positiv overrasket, men samtidig blev jeg også lidt skuffet. Elle parfumen virker som en ‘tyndere’ og mere sart udgave af Midnight Poison, og det er der helt sikkert nogen der bedre kan lide, men jeg var ret vild med den intensitet Midnight Poison har med dens noter af citrus, patchouli, rose, vanilje og amber.

Jeg kan ikke helt gennemskue om Elle parfumen faktisk også er ved at udgå, det ville være just my luck, men indtil videre kan man stadig få den nogen steder, og jeg kunne godt finde på at bruge den til dagligt og Midnight Poison parfumen til specielle lejligheder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *