Det er hårdt at være kat

Kategorier Snuggy

Hils på Snuggy, min kat på 7 år. Han er en racemis og racen hedder Ragdoll. Men vigtigst af alt, så er han virkelig en skøn kat.

Han har en personlighed der siger spar to. Hvis vi lukker en dør for næsen af ham, kan vi godt forvente at han giver igen med enten poten eller truer lidt med at nappe os i benet. Han har dog sjældent givet os skrammer eller skader. Det er mest af alt bare en reaktion fra ham.

Men det siger sig selv, at jeg var nervøs for hvordan han ville tage det da vi bragte vores søn hjem.

Det store tema i Disneys Lady og Vagabonden flyver automatisk ind på nethinden, som jeg skriver det her. For ja, det gør da en forskel at der dukker børn op i hustanden for de små firbenede. Desværre. Snugs får ikke nær så meget opmærksomhed og det er faktisk super synd for ham.

 

 

Som om det ikke var nok, så er 2’årig søn nu begyndt at løbe efter ham og hive ham i halen. Snuggy er fantastisk, for han gør ikke noget ved vores søn overhovedet. Selv når han nærmest har sat sig på ham, så bider han ikke igen. <3 Indtil videre flygter han bare. Men jeg tænker at det er et spørgsmål om tid … Så jeg gør et ihærdigt forsøg på at få sønnike til at ‘ae’ Snuggy. Eller gigi, som han kalder ham.

For jeg er meget opmærksom på at de gerne skulle have et godt forhold til hinanden fremadrettet. Hvis min søn får en dårlig oplevelse med Snuggy, så kan det blive svært at rette op på senere.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *