Mine taske life-savers

Kategorier Make-up

Disse fem produkter er et absolut must i min taske. De er lige så vigtige i min taske som håndsprit, dankort og hovedpine piller. De kan redde enhver dårlig situation, eller en tur videre i byen.

 

Læbepromade: Jeg døjer rigtig meget med tøre løber, og der er Diors Lip Glow et must. Den tilføjer endda lidt farve til læberne.

Læbestift: Jeg gad godt være typen der huskede at friske min læbestift op lidt oftere, men jeg skænker det ikke en tanke på en travl arbejdsdag. Men med det samme at jeg ved at jeg skal videre til noget, så kommer den på. Og jeg er virkelig glad for den her farve der synes at passe til mig og alt hvad jeg har vælger at have på. Den er også god til ikke at udtøre mine læber. Det er MAC – Liptensity – Smoked Almond.

Foundation stick: Jeg elsker det her produkt, for den kan både fungere som fuld foundation eller bare dække som en concealer, alt efter hvad man lige har behov for. Dette er Lancôme Teint Idole Ultra Wear, i beige porcelaine.

Håndspejl: Ja, det siger sig selv, jeg kan ikke særlig succesfuld påføre det ovenstående uden et håndspejl. Så behøver jeg ikke lede efter et toilet. Jeg elsker det her håndspejl, som er en collaboration mellem Luxie og The Wonder Woman franchise.

Parfume prøve: Jeg elsker de her parfumeprøver, for de er så nemme at have med i tasken og sidste gang jeg købte Byredo fik jeg tre stk’s med, og der er alligevel 2 ml i hver af dem. Det er alligevel 10% af det der er i en 50 ml parfume, så de holder lidt tid og dufter fantastiske. Den her Bal d’afrique er en af de mest populærer parfumer de har, det er ikke min favorit, men den dufter alligevel skøn, og det er luksus lifesaver når det er bedst.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *