Serier jeg ser i øjeblikket #2

Kategorier Tv-serier

Jeg synes jeg har været på en all time low på tv-serier her det sidste stykke tid. Det ligner mig ikke rigtig, men jeg tror der er sket det at jeg muligvis er gået hen og blevet mere kræsen. Jeg tror det kommer med det at få børn. Tiden er ikke helt den samme. Jeg har dog siden sidst set den danske tv-serie Rain (er på Netflix), som lidt er et forsøg på at lave en amerikansk ungdoms-serie. Jeg må sige, at jeg er overrasket over hvor godt det er lykkes, men jeg ville ønske at manuscriptet havde været bare lidt mindre mangelfuld. Så havde den siddet lige i skabet. Men det er lidt en interessant udvikling, det der med at vi danskere forsøger os med den mere internationale film/tv-serie retning. Jeg er ikke i tvivl om at det er det de unge vil have.

Ja, det jeg ser nu er vidst præget meget af at vi har fået vores HBO Nordic abonnement igen. Efter Game of Thrones sluttede synes vi ikke rigtig der var noget vi gad se, heller ikke i den daværende nærmeste fremtid. Men nu er der godt nok gang i tingene igen må jeg sige. Westworld er tilbage. The Handmaid’s tale og de har fået CB Strike serien (Der bygger på JK Rowlings krimiserie) og de ser ud til at have en masse nye spændende ting på vej, så jeg er ret begejstret.

 

 

 

 

 

Westworld sæson 2 (på HBO Nordic)

Westworld er en ret genial dystopisk serie. Den foregår i en park hvori der er menneskelige robotter, der opfylder et eller andet behov fra de parkbesøgende. Enten et eventyr i det vilde vesten eller ja … alt hvad man næsten kan fantaserer sig til. Tv-serien bygger på en bog skrevet af Michael Crichton manden bag … Jurassic Park. Så ja, det siger sig selv, at der er styr på verdensopbygningen og spændingen er i top. Sæson 2 er i fuld gang, ja, den er faktisk snart over igen og jeg nyder hvert øjeblik af den. Der sker noget. Der er så mange kringlede storylines at holde styr på, at man næsten bliver helt rundtosset. Så sæson 2 fortsætter ligeså godt som sæson 1 efterlod os. Jeg sidder hver mandag i øjeblikket og er spændt på hvor serien nu tager os hen. Og jeg ser frem til at blive endnu mere overrasket (selvom det efterhånden snart må være umuligt)

 

The Handmaid’s tale sæson 2 (på HBO Nordic)

Vi har lige set hele sæson 1 igennem igen min mand og jeg. Eller igen for mit vedkommende, og første gang for ham. Jeg har været så spændt på sæson 2 – og på hvordan de har valgt at køre historien videre, og vi er nu endelig videre med sæson 2. 4 episoder inde. Og måske er det fordi vi lige har set hele sæson 1, men jeg (min mand ligeså) føler faktisk lidt at serien har for lidt fremdrift. Det er meget den samme elendighed. Men jeg er evigt optimist og håber, at serien snart vil udvikle sig noget mere. I hvert fald så er det en ret interessant serie og jeg er i fuld beundring over Atwoods dystopiske verdensopbygning og feministiske indsigt.

 

CB Strike sæson 1-3 (på HBO Nordic)

YES! Endelig er CB Strike serien tilgængelig i Danmark. Det var min første reaktion da jeg så, at HBO Nordic havde fået den. Jeg har læst alle tre bøger i Robert Galbraiths (pseudonym for JK Rowling) Cormoran Strike og jeg knuselsker den serie. Så det siger sig selv, at jeg er ret begejstret for tv-serien også. Det har været rart at have tv-serien mens vi venter på at Rowling får udgivet bind 4 i serien, men nu er jeg snart igennem den også. Suk, det er hårdt at være underholdningsforbruger. Storforbruger. Som jeg jo er. Bøgerne er selvfølgelig bedre, men jeg synes faktisk tv-serien gør det meget godt.

 

Patrick Melrose – mini serie (på HBO Nordic)

Cumberbatch og tv-serie, der bygger på en bog. Say no more. Jeg er lige begyndt og har derfor ikke det store indtryk af serien endnu, ud over at den er vanvittig humoristisk til tider og Cumberbatch gør det helt helt fantastisk i rollen som stofmisbruger Patrick Melrose. Men jeg er ret intrigued. Jeg har faktisk allerede lyst til at læse bogen, hvilket må siges at være et godt tegn.

 

Cloak and dagger sæson 1 (på HBO Nordic)

Cloak and dagger er et ret nyt kiggeprojekt for mig. Jeg ser den alene. (Alle de andre serier ovenfor ser jeg sammen med min mand) Det er en Marvel superhelte drama serie. Måske lidt teenagey. Vi får se. Indtil videre er der kun kommet de tre episoder og jeg har kun set de to af dem. Jeg er ikke videre imponeret endnu, men potentialet er der virkelig. Det kunne blive så fantastisk. Men indtil videre sker der en masse, men der er endnu ikke nogen større plotline og det kan man virkelig mærke. Så selvom der sker en masse, så virker det lidt ligegyldigt det der sker indtil videre. Jeg plejer altid at give serier tre episoder før jeg dropper den, men jeg kunne godt finde på at give den her et par stykker mere.

 

 

1 tanke om “Serier jeg ser i øjeblikket #2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *