Serier jeg ser i øjeblikket #4

Kategorier Tv-serier

Serietid er tilbage! Jeg elsker når der er så mange gode serier, at det ligefrem bliver svært ved at vælge hvilken man skal se først.

Jeg har ikke set så mange tv-serier siden sidst, men til gengæld har jeg set en del film. Jeg gik også lidt i stå med ‘Mit navn er Anna’ – det er virkelig ellers en sød fortolkning af Anne fra Grønnebakken. Jeg har helt sikkert stadig planer om at se den færdig, men ligenu er der så meget andet jeg hellere vil se.

 

 

 

 

 

Riverdale – sæson 3 (set på Netflix)

Jeg elsker Riverdale. Den er en helt fantastisk blanding af at være cult, sjov og nervepirrende spændende. I år har de imidlertidig introduceret noget, der minder om overnaturlige elementer i serien. Det er jeg lidt spændt på hvordan udvikler sig, for det kan enten ødelægge det hele eller ja, forhåbentlig i bedste fald fungere. For min skyld måtte de nu også godt give Cheryl Blossom noget mere screentime. Ligesom hele serien understreger hun virkelig at stereotyperne ikke eksistere i Riverdale.

 

 

Outlander – sæson 4 (set på Viaplay)

Vi er netop begyndt på sæson 4 og jeg har glædet mig SÅ meget. Outlander er nok den serie – udover Game of Thrones – som jeg har set absolut mest frem til. Indtil videre har der kun været det ene afsnit – men sikke et afsnit! Min mand og jeg nåede lige at snakke om, at afsnittet egentlig var meget rolig (han sagde kedelig) for en sæsonstarter at være, men at det egentlig var meget rart at se at de også har nogle gode stunder. Det sagde vi lidt for tidligt … nøj hvor ville jeg gerne have haft afsnit 2. Men nu har jeg noget at se frem til og glæde mig over hver mandag.

 

 

House of Cards – sæson 6 (set på Netflix)

Så ruller sjette og sidste sæson henover min skærm og det er ret vemodigt på en eller anden måde. De to første sæsoner af House of Cards var episke og nu er den ved at få sin afslutning. Jeg håber virkelig de slutter den godt. Indtil videre synes jeg godt man kan mærke, at dynamikken mellem Claire og Francis mangler. Francis der var spillet af Kevin Spacey er nemlig død mellem sæson 5 og 6. Kevin Spacey blev fyrer fra rollen af Netflix pga. anklager om seksuel overgreb. Nogle afsnit er lidt kedelige og andre har næsten den samme feel. (Min mand synes den generelt er ret kedelig, men har besluttet at den skal ses færdig). Jeg er især glad for at Lars Mikkelsen er med igen, jeg synes simpelthen han gør det så godt.

 

 

Discovery of witches – sæson 1 (set på HBO nordic)

Jeg var ikke vanvittig stor fan af bøgerne må jeg sige. Desværre. Jeg mangler stadig at læse den sidste i serien. Men tv-serien synes jeg faktisk gør det meget godt. Min mand og jeg er næsten lige blevet færdig med at se den. Vi har begge nogle af de samme issues med tv-serien, nemlig at kærlighedshistorien ikke er underbygget nok. Det er sådan lidt for meget insta over det, for at det er troværdigt. Men vi elsker begge at se tv-serier med hekse og vampyrer og alting overnaturligt. Så vi nød da helt sikkert også at se tv-serien. Jeg gruer bare lidt for sæson 2, for der var nogle ting i bog 2 som jeg virkelig ikke kan lide. Det håber jeg de laver om i tv-serien.

 

 

Chilling adventures of Sabrina – del 1 (set på Netflix)

Jeg troede helt ærligt ikke, at jeg ville se den her tv-serie. Jeg sad jo fast foran skærmen og så Sabrina the Teenage Witch og da jeg hørte at den her vil være gyser agtig, så følte jeg virkelig ikke det vil være noget for mig. Men så var det Halloween og så fik jeg lige lyst til at se hvad det var for noget. Da jeg så at opdagede en af mine yndlings skuespillerinder (Miranda Otto) var med, så måtte jeg se mere. Det viser sig at den faktisk ikke er så uhyggelig som jeg troede. Jeg kan i hvert fald sagtens se den. Den minder mig lidt om viben fra Buffy the Vampire Slayer. Men det bedste af det hele er næsten, at den snakker sammen med tv-serien Riverdale. De foregår i samme univers. Min mand fortalte mig at Sabrina faktisk bygger på en graphic novel ligesom Riverdale gør, og at denne udgave skulle være mere tro mod den graphic novel serie end Sabrina the Teenage Witch var. (Jeg bliver her ret bekræftet i at Riverdale nok også ender med at være overnaturlig.) Jeg er i hvert fald hooked på den her udgave af Sabrina (og jeg elskede også den gamle) og skal helt sikkert se del 2 når den kommer.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *