Mit hår og jeg, har aldrig været særlig gode venner. Faktisk gør mit hår ofte det modsatte af hvad jeg gerne vil have det til og det er faktisk ret så uregerlig. Kunsten at håndtere mit hår er derfor ikke noget jeg formår overhovedet – og hvis det nogle gange ser ud som om jeg kan, så er det bare enten held eller synsbedrag. Men jeg vil dog sige, at mit hår er begyndt at kunne lide mig lidt bedre efter jeg har fundet Kiehls’ Amino Acid Shampoo og Conditioner. Jeg må indrømme, at jeg faktisk ikke bruger andet. (Selvom jeg burde, for det er sundt for håret at skifte shampoo engang imellem, og min frisør siger at mit hår mangler protein)

Men jeg ELSKER de her produkter. Jeg føler, at jeg står i dyb gæld til dem, for mit hår virker meget mindre … stresset(?). Jeg tror ikke jeg nogensinde ville have købt det hvis ikke jeg havde læst anmeldelser og set det hos diverse engelske youtubere. For Kiehl’s design er ikke pragende og råber ikke på opmærksomhed. Men historien bag er at det i mange år har været et apoteks-produkt, og de har taget det seriøse design med sig ind i på det kommercielle marked.

Det er selvfølgelig lidt irriterende at jeg kun kan købe det i magasin eller gennem deres hjemmeside og det er da heller ikke det billigste hårshampoo på markedet (men bestemt heller ikke det dyreste). Men da jeg ikke vasker hår mere end to gange om ugen (det synes mit hår bedst om), så er det fint at bruge lidt ekstra på mit hår – især når resultatet er så godt. Jeg kan ikke rigtig fortælle noget om hvorfor eller hvad det er der gør at det virker, for jeg ved som sagt meget lidt om hår. Jeg ved bare jeg elsker de her to produkter.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *