Lana del Rey er en af mine absolutte yndlings kunstnere. Jeg elsker hendes musik, alt lige fra hendes lyd til hendes tekster og udtryk. De er så stemningsfulde og kan få en til at føle alting helt ned i tåspidserne. Musik til min sjæl.

I øjeblikket er hun aktuel med en ny række sange og der har jeg især lyttet til White Dress rigtig mange gange, men af min all time favorits, jeg aldrig bliver træt af at høre, er ‘Young and Beautiful’ (Great Gatsby edition) og ‘Born to Die’. Stærkt efterfulgt af hendes indspilning til Maleficents ‘Once upon a Dream’ og ‘Summertime Sadness’. Men altså jeg kan sætte alt hun har lavet på repeat og get all the feels.

For ikke så langt tid siden købte jeg hendes digtsamling ‘Violet Bent Backwards Over the Grass’ som jeg glæder mig til at dykke ned i en dag hvor jeg er i det rigtige humør.

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *