Træbryllupsdag

Kategorier Bryllupsdag

I dag fejre jeg 5 års bryllupsdag med verdens mest fantastiske mand. Han er altid klar til at tage på eventyr med mig – også selvom han måske helst var fri. Men vi følges nu meget godt ad ham og jeg. Vi kan heldigvis lide rigtig mange af de samme ting. Vi har meget den samme smag i film og tv-serier, brætspil og ja, på livet generelt.

Jeg føler mig utrolig heldig, at jeg fandt ham og endda så hurtigt i mit liv (som 17-årig). Jeg kan altid være 100% mig selv sammen med ham og han gør mig til et bedre menneske. Hos ham kan jeg altid regne med at blive forstået eller lyttet til og han er på alle måder mit hjem. Det sted jeg altid søger at være eller ser frem til at komme hjem til.

I dag skal vi bare slappe af os tre, mig og ham og sønnike og måske tage på en lille udflugt.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *