Pilbryllupsdag

Kategorier Bryllupsdag

I dag fejre vi simpelthen 9 års bryllupsdag. Det er helt vildt som tiden går synes jeg. Jeg føler ikke det er så langt tid siden, at jeg i kirken sagde ja til verdens smukkeste mand.

Jeg havde en ide om, at vi ville forny/gengifte os efter 10 år, men helt ærligt, så føles det jo ikke engang som langt tid. Så måske vi gør det når vi rammer 15 år i stedet. Det er egentlig heller ikke så vigtig en ting for os, men det kunne være ret fint at fejre kærligheden og ægteskabet med drengene som vi jo først fik efter brylluppet. Og så skal det være på en strand og bare os fire.

I dag har vi ikke den store fejring, for vi står midt i et kæmpe flytte rod som vi skal have styr på først. Det føles helt forkert ikke at fejre det sådan ordentligt i dag, men vi finder nok en måde at markere dagen på i dag alligevel, mon ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *