Uldbryllupsdag

Kategorier Bryllupsdag

 

I dag fejre vi 7 års bryllupsdag – egentlig fejre vi det først sådan rigtig senere på ugen, hvor vi skal på Frederikshøj og spise. Jeg glæder mig helt sindssygt. Vi kunne ikke komme afsted i dag fordi de fleste restauranter har lukket om mandagen, meeen vi fejre det nu alligevel lidt i dag ved at før børnene passet og have helt alene tid sammen, i dagstimerne no less.

Men tænkt at der er gået 7 år!

Det er svært med kærligheden når man har to små børn – altså at få plads til den – plads til at nyde at være i den. Tosomheden. Jeg ville ønske der var flere timer i døgnet. Jeg plejer at sige at min mand og jeg heldigvis er rigtig gode til at få os to prioriteret – og det er vi også, mere end de fleste vil jeg vove at tro, men stadig synes jeg det er alt for lidt. Jeg føler mig enormt priviligeret af at have det sådan stadigvæk efter snart 21 år med min mand – men han er min klippe, min bedste ven og min helt store kærlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *