I dag udkommer ‘Mad, du kan spise …’ og ‘Tøj, du kan tage på …’

Kategorier Udgivelser

I dag er en god dag. Det kan godt være at jeg venter på at få svar på en ret så forsinket Coronatest og lillebror har mellemørebetændelse, men mine to nye papbøger er kommet ud i verden. Yay!!

 

 

Det skriver forlaget om bøgerne:

Tøj, du kan tage på

Forår, sommer, efterår og vinter. Vi bruger forskelligt tøj til de forskellige årstider. Hvilket tøj skal du tage på?

“Tøj, du kan tage på” er en solid papbog med farvestrålende billeder af tøj, der passer til forskellige årstider og forskellige tider af døgnet. Hvad skal du tage på, hvis du skal lege indenfor? Og hvad hvis du skal ud at lege? Hvilket overtøj passer til vinterens sne og kulde? Og hvad skal du tage på, når det er sengetid? En pædagogisk papbog til ordtræning og højtlæsning.

Mad, du kan spise …

Hver dag spiser vi morgenmad, frokost, aftensmad – og måske et mellemmåltid eller to. Hvad kan du bedst lide at spise?

“Mad, du kan spise” er en solid papbog med farvestrålende billeder af den mad, som vi spiser til daglig. Hvad kan du bedst lide at spise til morgenmad? Havregrød eller franskbrød, måske? Og hvad kan du lide at spise til aftensmad? Kan du navnene på alle disse farverige frugter? Hvad smager surt, og hvad smager sødt? Hvor mange grønne grøntsager kan du se? Og hvad er din yndlingsdessert? En pædagogisk papbog til ordtræning og højtlæsning.

 

Bøgerne kan lånes på biblioteket og alle mine papbøger kan desuden fås hos internetboghandlen og på www.turbine.dk. Nogle af papbøgerne kan også fås på nogle boghandlere.

 

Jeg håber de får en lige så god modtagelse på bibliotekerne som de seks andre papbøger fik. Jeg blev selv rigtig glad og stolt af resultatet. Min søn har også taget rigtig godt imod dem. Det er virkelig den bedste ros, at se ham sidde og få noget ud af de bøger jeg har skrevet og designet. Det er den bedste følelse i verden faktisk – for nu at være helt ærlig. Dét og så tanken om at folk låner bøgerne på biblioteket.

 

1 tanke om “I dag udkommer ‘Mad, du kan spise …’ og ‘Tøj, du kan tage på …’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *