I dag udkommer ‘Fart på: redningsfartøjer’ & ‘Fart på: store maskiner’

Den papbog som jeg har lavet der er blevet udsolgt hurtigst var ‘Ting med fart på’, så jeg har hele tiden vidst, at jeg en dag skulle lave endnu en bog med maskine eller fartøjer. Det er blevet til de to der udkommer i dag: ‘Fart på: redningsfartøjer’ & ‘Fart på: store maskiner’.

Bøgerne indeholder alle de danske redningsfartøjer jeg har kunnet finde billeder af og store maskiner man kan finde på bondegården eller byggepladsen.

Det har været en fornøjelse at lave, og de har allerede bragt glæde for Christian (min søn på 3 1/2), som tog dem til sig med det samme. Det er vidst blevet hans yndlingspapbøger. Hvilket bare har gjort mig sindssyg glad altså! Jeg tænker egentlig han snart må blive træt af alle de papbøger, men det har ikke været tilfældet endnu. Jeg håber det betyder at han bliver en læser når han bliver ældre.

Det skriver forlaget:

Fart På – Redningsfartøjer:

Solide papbøger fulde af fart

Der er fuld fart på redningsfartøjerne. Brandbilen kører stærkt, og politibilen tænder for blinklyset. Ba-bu, ba-bu, siger ambulancen. Hjælpen er på vej!

“Fart på – redningsfartøjerr” af Karin Hald er en solid papbog til de mindste om seje og hurtige redningsfartøjer på land, til vands og i luften. I samme serie findes “Fart på – store maskiner”.

Fart På – Store Maskiner:

Solide papbøger fulde af fart

Der er fuld fart på byggepladsens store maskiner. Gravkoen graver i sand, og lastbilen henter tunge ting.

På bondegården har traktoren travlt dagen lang. Og hvad laver mejetærskeren mon?

“Fart på – store maskiner” af Karin Hald er en solid papbog til de mindste om store maskiner på byggepladsen og bondegården. I samme serie findes “Fart på – redningsfartøjer”.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *