10 vilkårlige ting om mig #2

Kategorier 10 ting om mig

 

Jeg ejer ikke et eneste par shorts. Nederdele er tilgengæld rigt repræsenteret i mit skab. Dog har jeg de sidste par år anskaffet mig et par playsuits som jeg flittigt har brugt.

 

Jeg er en vandhund. Jeg elsker vand. Det bedste og det mest afslappende jeg ved er at blive blød og rynket i et karbad. Men jeg knuselsker også vandrutsjebaner og jeg er den lykkelige ejer at en ude-spa som bliver flittig brugt hver sommer. Men jeg er en dårlig svømmer. Hvilket nok skyldes, at jeg bliver panisk når mit hoved er under vand. Jeg var tæt på at drukne som barn og siden har jeg ikke brudt mig om at have hovedet under vand. Men min søn har det faktisk lige sådan, så måske er det i virkeligheden genetisk.

 

Selvom jeg elsker vandrutsjebaner så døjer jeg så meget med motionsickness, at jeg altid får det dårligt i alle tænkelige rutsjebaner i diverse sommerland. Ak og ve, den eneste jeg har prøvet og som jeg ikke får det dårligt i (og som jeg V I R K E L I G selsker) er i Disney World i Florida. Den anden jeg semi kan klare (som jeg kun får det dårligt i til aller sidst) er desværre også i Florida, nærmere bestemt Harry Potter World. Suk.

 

Jeg er højre og venstre blind. Hvilket bl.a. fik mig til at blinke til den forkerte side til køreprøven – jeg fik dog heldigvis kørekortet den dag alligevel.

 

Jeg mødte min mand som 17 årig og vi blev kærester 14 dage efter. Vi gik begge i den samme klasse i handelsskolen og havde samme omgangskreds. Jeg var håbløst forelsket og jeg tilbeder stadig den jord han går på. Selvom vi var lynhurtige til at blive kærester, så tog det os dog ikke minder end 14 år om at blive gift og 16 år om at få børn.

 

 

 

 

 

 

Jeg er en fussy spiser. Jeg bryder mig ikke rigtig om kød der er gemt i sovs – ikke med mindre, at jeg selv har lavet det. Jeg spiser rigtig meget med øjnene – måske fordi jeg nemt kan springe et måltid over uden at det røre mig det store. Jeg kan faktisk sagtens glemme at spise et måltid i løbet af en dag, typisk morgenmad eller frokost. Det er dog pisse usundt så jeg forsøger at passe måltiderne, selvom jeg typisk hellere springer over end at tage en kedelig rugbrødsmad. (Mens jeg ammer er situationen dog lidt en anden. Jeg spiser nærmest uafbrudt og nærmest hvad som helst :0D)

 

Jeg er et frygteligt(!) rodehoved, men jeg elsker at sætte ting i system.

 

Jeg får migræne af at drikke rødvin. Ja, ja, tænker du nok. Jeg får da også ondt i håret af at drikke for meget rødvin. Ja, men forskellen er, at du nok kan drikke et hel glas rødvin uden at få ondt i hovedet. Jeg kan ikke engang tage en slurk. Jeg døjede rigtig meget med migræne en overgang og havde det – da det var værst – tre gange om ugen. Siden har jeg fundet ud af at det skyldes histaminintolerance og jeg har fundet ud af hvordan jeg undgår det fuldstændig. Og gudskelov. Migræne er det værste. Så hellere endnu en fødsel end at lide af migræne tre gange om ugen. Jeg var i sin tid med til at starte histaminintolerance foreningen, men fordi jeg ikke lider under det længere (blandt andet ved at holde mig fra rødvin), giver det ikke rigtig mening for mig at være med i det længere.

 

Jeg købte engang nogle dyre Christian Louboutin sko i størrelse 34,5 (som var min faktiske skostørrelse dengang), men siden har jeg fået to børn og jeg kan slet slet ikke passe dem længere. Nu ærger det mig selvfølgelig, at jeg ikke nåede, at gå dem til døde. I stedet gemte jeg dem og tog dem kun på ved (meget få) specielle lejligheder. Og de er nærmest nye. Nu kan de så pynte min reol og være en evig reminder om at bruge den fine ting mens jeg kan. Jeg overvejede selvfølgelig at sælge dem, men jeg tænker ikke der er så mange med den skostørrelse, så tror det bliver et lidt håbløst projekt.

 

Jeg var den helt store te-drikker indtil til startede på forlaget Turbine. Deres te udvalg var så kedelig, at jeg prøvede at putte mælk i kaffen (det er ikke så normalt i Nordjylland, hvor sort kaffe er hofdrikken) og wupti derefter blev jeg den helt store kaffe latte drikker. Nogle vil måske gå så langt som til at kalde det kaffe i mælk drikker, når de ser hvor meget mælk jeg putter i kaffen. :0D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *