10 vilkårlige ting om mig

 

Jeg lader skraldespanden flyde over, i stedet for at gå ud med den … sorry skat.

 

Jeg elsker citroner og spiser meget gerne frugtkødet – til gengæld må grape gerne holdes langt væk fra mig.

 

Jeg hader ‘julelege’ eller ‘tests’ folk kan finde på at bruge over for mig, for at se en bestemt reaktion eller for at få mig til at sige noget bestemt. Når det sker så reagere jeg altid bevidst stik modsat af hvad de havde håbet eller forventet – hvilket selvfølgelig heller ikke er smart, I know … men jeg kan ikke lade være.

 

Hvis et stykke papir stadig har en blank side, så må det for alt i verden ikke smides ud i min optik. Så er det genbrugspapir, fyldt med muligheder.

 

Jeg kunne ikke rigtig lide børn før jeg fik min søn. (sad but true) Heldigvis har min søn gjort mig til et bedre menneske og fået mig til at indse at børn – især børn faktisk – har lov til at være her.

 

Jeg bryder mig ikke om at snakke i telefon med folk. Altså forretningsopkald, restaurant bestilling eller andre korte opkald røre mig selvfølgelig ikke. Men jeg foretrækker at se familie og venner i virkeligheden i stedet for at hænge i et telefonrør.

 

Jeg har altid haft langt hår – undtagen to gange i mit liv – den ene hvor jeg var så lille, at jeg ikke selv kunne bestemme, og den anden gang, hvor jeg lod mig overtale, (fordi min søster truede mig med at jeg ikke måtte være hendes brudepige, hvis jeg ikke blev klippet) og jeg fortrød det bittert – både fordi det var virkelig grimt til mig, men også fordi jeg landede en drenge/dårlige rolle i skolekomedien fordi det jo var helt perfekt, at jeg havde det der kort klippede hår til den rolle.

 

 

 

 

Jeg er en samler. Jeg samler på bøger, kjoler, parfumer og minder.

 

Uden min mand og sønnike vil jeg helt sikkert have udviklet mig til en gal kattedame.

 

Den eneste rigtige cola er Coca Cola – regular.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *