Årets pakkekalender til drengene

Kategorier Jul, Jul2020

Glædelig 1. december! I dag er den helt store pakkekalender åbningsdag og kalendere … dem har vi nemlig også et par stykker af.

Noget af det jeg elsker aller mest er at give gaver og derfor holder jeg særligt meget af at give mine børn pakkekalendere til jul. Jeg kan så tydeligt huske de pakkekalendere jeg fik som barn og hvor glad det personligt gjorde mig og jeg håber jeg kan give lidt af den samme magi videre til mine egne børn. Ja, det føles mega meget disclaimer agtigt at skrive, men jeg føler at pakkekalendere deler vandene, ligesom madpakker til børnene. Jeg kan selv blive lidt mehh.. over overskudsagtige mødre der giver deres børn de bedste madpakker med i børnehave eller i skole, mens jeg lige præcis kan overskue en omgang rugbrødder med pålæg – og så måske et par majskiks eller to. Og omvendt tror jeg nogle godt kan blive lidt meehh.. over at jeg virker så overskudsagtig i forhold til det med pakkekalendere til jul.

Men jeg tror vi alle har forskellige områder, hvor vi elsker at gøre lidt ekstra ud af det overfor vores børn, og for mig er det helt sikkert pakkekalenderne til jul. Og så er jeg så knap så genial med de der madpakker.

Så jeg tænker at jeg alligevel ville dele – både fordi det er sjovt at kigge tilbage på for mig selv men også til inspiration i fremtiden hvis andre kæmper med ideer til hvad de skal give en 1-årig og en 4-årig i pakkekalendergaver.

 

 

 

 

Dermed sagt så har i år været ekstra nem at købe ind til og det er nok også været det billigste vi er sluppet afsted med gaverne. For Loke på 4 vil bare rigtig gerne have biler. Biler, biler og atter biler. Så vi købte en kæmpe kasse billigt og ud af dem får han så en om dagen – og så har vi endda også biler i overskud til at give ham juleaften eller på hans fødselsdag.

 

 

 

Til Christian på 1 år købte jeg 2 sæt farvestrålende bondegårdsdyr og vilde dyr, som jeg købte til 20% off på magasin.dk. Og så købte jeg et sæt med badedyr. Når man køber nogle samlede sæt synes jeg tit man kan gøre det lidt billigere. Og så havde jeg faktisk til en hel pakkekalender med undtagelse af 2 gaver og der købte jeg en lille bamse og en bidering. Også med %-rabat. Men det er også fordi jeg jagter tilbuddene og jeg købte allerede hans pakkekalendergaver ind i august – og ja generelt begynder jeg at tænke over deres pakkekalendere før sommerferien – yes I know, Julecrazy mig. Jeg sagde jo, at jeg elskede at give gaver.

 

 

Men fordelen ved at tænke over det i så god tid i forvejen er også at jeg ikke giver alt for meget plastik pangel som mine børn ikke gider lege med i længden. Så hellere give lidt ekstra for at give dem noget de kan få glæde af i langt tid og som er lavet så godt at de måske kan sendes videre og blive elsket af et andet barn engang.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *