December føles for mig altid som et kæmpe opløft – af lys og glæde. December og jul er altid med til at give mig det rette perspektiv og nyde de små øjeblikke, efter det der nærmest er et helt års jagt efter at opnå et eller andet. December er måneden, hvor jeg trækker vejret en ekstra gang og mærker et helt års lykkefølelse.

Ja, 2020 har været et lorte år på mange områder, men 2020 har også givet os vores søn Christian – og mig det nærvær man kun får med sit barn når man er på barsel. Ja, det var hårdt at passe to små børn – hvoraf den ene ikke kunne noget som helst selv og den anden hang i gardinerne, men det har både givet mig ekstra tid med den store og set i bagspejlet har det også givet Loke mere selvtillid og selvsikkerhed, da han endelig kom tilbage i børnehaven. Ja, vi har været lidt presset sygedomsmæssigt, men nu er vi blevet klogere og er på vej ud på den anden side.

Det er de slags tanker december altid efterlader mig med og det elsker jeg den for.

 

 

 

 

Egentlig ser min december ønskeliste ikke så meget anderledes ud i forhold til min november liste, for der skal stadig jules M A X, men nogle ting gør alligevel måneden markant anderledes. I december glæder jeg mig til/over:

 

Jeg skal tilbage til arbejdet, mest herhjemme, da min barsel nu er slut. Og jeg glæder mig sådan til at komme i gang med nogle af de mange spændende opgaver som venter.

Christian er startet i dagpleje og det går bare så fint med indkøring. Ligesom sin storebror havde han nærmest slet ikke behov for indkøring og vi er så glade for at vi har fået de samme dagplejere og det giver den bedste ro i maven.

Meeennn … jeg glæder mig nu allerede rigtig meget til juleferien med hele familien. Det bliver fantastisk.

Ingen julefrokoster i år, men det bliver nemt at finde på aftensmad i december for vi skal helt sikkert have alle julefrokostfavoritterne. Vi har allerede fået julemedister og tarteletter.

Nyde at køre ture i min mands nye firmabil

Se mine drenge åbne deres pakkekalendere. Det er simpelthen fantastisk at stå op til hver morgen. Christian ved ikke helt hvad der foregår. Men Loke er klar til at hjælpe ham og hans far med at pakke deres gaver op – udover hans egen selvfølgelig.

Jeg nåede at se alt for få julefilm i november, så det skal der laves om på her i december.

Jeg skal helt klart se The Bridgeton på Netflix når den rammer i juledagene. Jeg læste de bøger da de først udkom og elskede dem. Ellers skal jeg se Hilda sæson 2 på Netflix. Mulan live action filmen på Disney+.

Følge med i en masse vlogmas’s på youtube – primært mine yndlings britiske youtubere.

Jeg glæder mig til juletræsfældning (det plejer at være fuldstændig magisk), konfektdag, juleklip og julebagning. Jeg regner stærkt med jeg har en lille hjælper i Loke med at rulle pebernødder og udstikke småkager,

Holde en stille og rolig nytårsaften med masser af god mad og med den fineste kjole jeg kan finde i skabet – og Moët Nektar selvfølgelig.

Flere byggemøder – det begynder at ligne et drømmehus nu! Så er det sidste spørgsmål bare om økonomien er der. Vi skal i hvert fald have taget endelig beslutning her i december og det bliver ikke så nemt, for selvom vi snakker et drømmebyggeprojekt, så vil jeg ikke smide alle vores penge væk på huset så vi skal leve af havregrød resten af vores dage.

Tage masser af familiebilleder. Jeg har alt for få af mine børn sammen og os som familie.

Sidst men nok det aller bedste: Jeg glæder mig til at holde juleaften og se mine børn pakke deres julegaver op.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *