På det sidste #24

Kategorier På det sidste

 

På det sidste har vi haft hyggelig vinterferie. Gået ture, spillet spil med børnene, set film og læst bøger. Sådan rigtig hjemme-agtig ferie. Jeg er glad for at jeg er typen der stor-nyder den slags ting for så bliver man ikke så slemt ramt af lockdown, tænker jeg.

 

 

Jeg har blandt andet også ryddet op på hjemmebiblioteket. For få år siden var jeg meget imod at smide bøger ud, for det er jo nærmest en forfatters liv og sjæl, og det kan jeg da ikke bare sådan gå og smide ud. Men altså, ehem, det kommer man ud over når man har arbejdet mange år i bogbranchen – og ikke mindst en ren shopaholic af bøger, så jeg var i gang med den helt store tur men det er super rart bagefter for hjemmebiblioteket er blevet meget pænere og mere overskuelig igen.

 

 

Jeg elsker når man har fulgt et par tøjønsker man har haft, men som man ikke har haft travlt med at købe  – og de så pludselig bliver sat vanvittig lagt ned i pris. For nylig var jeg så heldig at en kjole jeg havde haft øje på blev sat ned med over 1000 kr. og det samme med et par virkelig smukke sko i min størrelse (størrelse 35 er svær at købe). Ja, så føler man sig lidt heldig når det sker.

 

 

 

Legobyggeri i stuen har været en hyggelig beskæftigelse på det sidste – ikke kun i vinterferien. Min mands gamle lego er fundet frem og Loke elsker at lege med det.

 

 

 

Min mand og jeg havde Valentinsdag-hygge – vi havde bestilt en Valentins takeaway fra Mortenskro – og det bragte også nogle minder med sig, for Mortenskro var den restaurant som vi for første gang fejrede valentinsdag sammen på og champagnen og forretten var præcis ligesom dengang. Det hele var virkelig godt gennemført og det smagte simpelthen fantastisk, som man måske kan fornemme, fordi jeg bombarder jer med billeder af det. ;0)

Det var sådan en gennemført oplevelse og dagen blev ikke dårligere af at min mand gav mig to lyserøde drømme af blomsterbuketter.

 

Samme dag som valentinsdag var der også fastelavn og vi gik alle udklædt (okay, mest mig og drengene) hele dagen derhjemme. (Note to self: køb udklædning til min mand til Halloween)

 

 

På vores gåture lagde vi også vejen forbi ønske-drømme-byggegrunden. Vores ‘måske’ byggeprojekt står lidt stille i tiden, primært pga. corona. Men også fordi vi synes det skal tage den tid det tager at bygge drømmehuset. Det er vigtigt at mærke efter på alle områder, for når huset først er bygget er det for sent at lave om. Og så kunne det jo have været top lækkert, at børnene lige passede sig selv lidt så vi havde masser af tid til at se på det også. ;0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *