De sidste 10 film jeg har set #19

Ligesom med tv-serie indlægget så er det her indlæg også loong overdue. Og ja, det er også derfor det kommer næsten lige efter tv-serie indlægget, men jeg nægter at skrive om julefilm i marts måned. Februar måned er slemt nok.

Der er mange af filmene jeg kun skriver ganske lidt om, men det er fordi der ikke rigtig er noget godt at sige om dem. Jeg har generelt ikke set så mange gode film på det sidste, kan jeg konstaterer efter at have lavet den her liste.

 

 

Hvis bare du var min – for altid (Set på Netflix)

Jeg kunne vældig godt lide de to første film – måske særligt den første. Men den her trejde og sidste filmatisering af Jenny Hans bogtrilogi, ja, den kunne de seriøst godt have ladet være med at lave for min skyld. Det føles rigtig meget som om de bare malker på historien nu. Der er ikke rigtig nogen ægte konflikt og den hjertesorg der kommer, er nærmest ikke eksisterende. Den får ligefrem en til at tænke, nå, var det så nemt, jamen så er de nok ikke meningen at de skal være sammen. (Liiidt uheldig i sådan en film at føle sådan undervejs)

 

 

Tenet (Set med yousee kode på Blockbuster)

Jeg kan seriøst ikke huske den her film længere. Kun at jeg kedede mig bragt undervejs. Så mindre der er sagt om denne – jo bedre.

 

 

After 2 (Set med yousee kode på Blockbuster)

Jeg både hader og elsker ‘After’ franchisen. Jeg elsker den fordi det er vanvittig god underholdning. Historien har fat i et eller andet men på et eller andet tidspunkt bliver det bare for meget – i overkanten på sådan en kliché tåkrummende måde, men så igen er jeg åbenbart hooked nok til at jeg gerne vil se After 3 hvis den skulle komme en dag. Jeg er gået i gang med at læse bogen og håber at den er bedre, selvom jeg i det her tilfælde ikke føler mig overbevidst om at bogen er bedre end filmatiseringen.

 

 

Et Fe-eventyr (Set på Disney+)

Den her film var indimellem flot og til tider meget sjov og ok underholdende, men ikke rigtig mere end det. Det er sådan en som man kan se med et halvt øje mens man laver andre ting.

 

 

Feel the Beat (Set på Netflix)

Jeg har en svaghed for film der handler om at danse – danseglæde er bare noget jeg har super nemt ved at relatere til. Men som ventet så var det bare en ok film og ikke mere end det. Det var langt fra den bedste dansefilm jeg har set men den var sød og havde hjertevarme øjeblikke, selvom den hele tiden føles overfladisk.

 

 

 

Soul (Sjæl) (Set på Disney+)

Det her er den eneste fantastiske film jeg har set af alle på listen. Pixar skuffer sjældent. Jeg synes den havde et rigtig fint budskab og den var til tider vanvittig morsom. En mand inde i en kat – what’s not to like.

Der var lidt med dens tekniske opbygning i slutningen der faldt lidt sjovt, som for mig ikke får den helt op og ringe som ‘Inderst inde’ fx gjorde for mig, men den er stadig helt fantastisk og jeg skal helt sikkert se den igen på et tidspunkt. En sjov ting: kort efter jeg så filmen var der en lang debat omkring at det var forkert at Nikolaj Lie Kaas spillede hovedpersonen i stedet for en sort – og det sjove er at mens jeg så filmen selv tænkte, hey, det er egentlig lidt mystisk at høre en pære-dansk mand gennem en sort figur, vi så den nemlig på dansk pågrund af den ældste så med. Eller så foretrækker jeg klart at se det på originalsprog.

 

 

Scoob (Set på HBOnordic)

Okay, jeg så ikke det hele af den her film – for vi så den med den ældste og den yngste var ikke lige nem at styrer, men det jeg så efterlod mig ret skuffet og jeg har ikke rigtig behov for at se den ordentligt. Jeg synes der manglede den der klassiske feel man fik når man så de gamle tegnefilm.

 

 

Jingle Jangle (Set på Netflix)

Jeg ville ønske Jingle Jangle havde været bedre historiemæssigt eller mere gribende – for den havde SÅ meget andet kørende for sig. Den var vanvittig smuk lavet og den var dejlig anderledes repræsentation, da der var et begrænset antal hvide skuespillere med – og overvægt at sorte – det var utrolig forfriskende at opleve. Så, åh, hvorfor greb handlingen mig ikke mere end den gjorde … Det skulle have været en episk klassiker men for mig bliver det vidst kun en engangsfilm.

 

 

Christmas Chronicles 2 (Set på Netflix)

Jeg synes den første film var rigtig godt men den her … åh, hvorfor gjorde de sig ikke noget mere umage. Filmen var vanvittig flot men selve historien var ret kedelig. Desværre. Jeg har altid en forventning til at når film er så flotte lavet, så skal de også have en episk handling, men det havde den her og Jingle Jangle desværre ikke.

 

 

Prinsesse og dobbeltgængeren bytter igen (Set på Netflix)

Jeg så den her i et svagt øjeblik – det er min undskyldning. Hvis man knuselskede den første film med Prinsessen og dobbeltgængeren så skal man helt sikkert se 2’eren, men hvis ikke man gjorde, så skal man bare lade være.

 

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *