Årets juletræsfældning

Kategorier Jul, Jul 2021

Om lidt har jeg juleferie og jeg glæder mig helt vildt. Ligenu føler jeg endda at jeg kan få lov at gå på juleferie uden alt for mange opgaver der ligger og venter på mig når jeg kommer retur på arbejdet, hvilket nærmest er en hel ny følelse.

I weekenden har vi hygget os med at spise æbleskiver, pakke julegaver ind, se julekalendere, bage småkager, bytte julegaver og så årets traditionelle juletræsfældning.

Det føles altid utrolig magisk, at være midt imellem et utal af juletræsmuligheder, på jagt efter det helt rigtige træ til at stå hjemme i vores stue. I år gik vi efter et så smalt et træ vi kunne finde som stadig var flot og harmonisk. Og med god plads under til gaverne. Børnene får stadig nogle store gaver som fylder rigtig meget.

Vi har lidt forsøgt at begrænse hvor mange vi har set her inden jul fordi alle synes ligenu at have været i nærkontakt med en smittet eller selv blevet smittet og vi vil så gerne have en Corona-fri jul. Især i år hvor vi har begge hold bedsteforældre hos os i julen. Det er umindelige tider siden jeg har haft en jul med mine forældre så jeg glæder mig særligt meget i år – også fordi Christian er blevet lidt ældre og er blevet bedre til at forstå det der koncept der hedder gaver. Loke glæder sig allerede helt vildt og den juleglæde han allerede har er helt vildt smittende. Så det er virkelig dejligt. Især når mit julehumør har været lidt lakking på det sidste.

Men jeg begynder at føle mig juleklar. Alt er i hvert fald indkøbt og jeg har efterhånden fået styr på hvornår jeg skal gøre hvad – men det tager en del tid at pakke gaver ind og jeg har stadig en del der ligger og venter. Må hellere gå i krig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *