November

For de fleste begynder julen først i december, men for mig begynder julen allerede i starten af november. Jeg elsker julen og finder det helt naturligt at tage forskud på glæden eller forlænge forventningens glæde, om man vil. Jeg synes det er dejlig nemt at komme igennem vinteren når der er julelys alle vegne. Jeg har altid været ret tosset med det der jul, men det er nu kun blevet endnu værre efter jeg fik børn. Jeg synes der er noget vidunderligt magisk over julen og det man gør ud af den. Så ja, denne måneds liste afspejler helt sikkert mit stigende julehumør.

 

Her er hvad jeg glæder mig til i november:

The Crown sæson 4 på Netflix

På Disney+ ser jeg frem til at se live action udgaven af Lady og Vagabonden og Artemis Fowl.

Pakke børnenes julekalender gaver ind – de er allerede købt, så det er bare med at få dem pakket ind i god tid, for det plejer at tage en del tid

Se julefilm – har set det ser ud til at de får et ok udvalg på Netflix, så håber der er noget godt imellem det. For julefilm giver bare den bedste julestemning

Drikke spandevis af julete – den løste fra Bilka er stadig min yndlings

Nyde den sidste hele måned af min barsel sammen med Christian. Selvom det er utrolig hårdt at være på barsel og jeg begynder at glæde mig til at komme tilbage til arbejdet, så er det virkelig også dejligt at have så mange timer med sin søn og det er det jeg håber jeg vil fokusere på i november

Se den nye ‘Little Women’ film

Tage til byggemøder og endelig finde ud af om vi skal bygge nyt hus eller ej

Planlægge små hyggelige juleting til børnene

Købe masser af julegaver på Black Friday – og muligvis også en lille en til mig selv, hvis jeg tør vente med at købe den. Det er så irriterende når black friday falder så sent som i år

Høre masser af julemusik. Jeg har lige købt to nye numre Silver White og Promised Land af Slowfly feat Revel Day og høre dem allerede på repeat as we speak

Finde mere tid til at læse for det har jeg gjort alt for lidt og jeg har så mange jeg gerne vil læse og jeg vil også rigtig gerne læse nogle julebøger

Læse julebøger højt for mine børn

Få indkøbt så mange julegaver som muligt inden starten af december

Overtale min mand til at købe en ny adventsstage. De sidste mange år har vi selv lavet en, men jeg har fundet den fineste i Salling og man kan jo altid have to. En til stuen og en til køkken/alrummet

Spille lidt Baldurs Gate 3 (totalt nostalgi trip)

Lægge det super julede og magiske Beauty and the Beast Kinkade puslespillet 

Og meget mere ….

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “November”