Sommerens top 10

Kategorier Sommer, Tilbageblik

I dag slutter sommeren på kalenderen, og det er tid til at sige farvel til de varme lune sommeraftener. Så det syntes på en eller anden måde passende, at slutte det af med en slags sommerens top 10, so here goes:

Sommerens bedste snack

Godt brød, grøn pesto ost eller ost med oliven og tomat, soltørrede tomater, timian, hakkede salt mandler. Med eller uden en god salami. Det er – no contest – den bedste snack ever.

Sommerens bedste drink

Frosé er nok faktisk den bedste måde, at drikke rosevin på.

Sommerens bedste get away

Vi var på to helt fantastiske getaways den her sommer. Den ene var en tur til Skagen i sommerhus, og den anden var en køreferie til Disneyland. Det er to meget forskellige getaways, men begge var tiltrængte. Hvis jeg skal vælge mellem de to, så var Disneyland klart den største oplevelse.

Sommerens bedste middag

Det var den lækker mad vi fik på Ruths Hotel i Skagen. Det smagte vidunderligt.

Sommerens bedste outfit

Det er vidst uden tvivl min Ted Baker kjole som jeg købte i Neumünster outlet på vej til Disneyland.

Sommerens bedste køb

Disse Chie Mihara sko i størrelse 35, der sidder fuldstændig perfekt.

Sommerens bedste mad forsøg

Jeg har lavet en del madforsøg den her sommer, særligt med muslinger. Mange af dem faktisk ret vellykket, så det nærmest kom helt bag på mig selv. Men vinderen over dem alle, tror jeg, er da jeg lavede Moules et frites. En ret jeg længe gerne har villet prøve og nu skete det endelig og det blev endda enormt velsmagende.

Sommerens største bedrift

Det var at blive færdig med Fabeldyr ingen tvivl om det.

Sommerens bedste brætspil

Hero Quest, fordi: nostalgi og mine spillemakkere var min søn på 6 og min mand.

Sommerens bedste streaming

The Sandman. I am hooked.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *