Gigi Hadid X Maybelline

Kategorier Make-up, Selvforkælelse

For nylig gjorde jeg en lille investering, som jeg er ved at afprøve. For jeg var lidt usikker på om jeg synes det var en god ide eller bare en af de der impulstrang man indimellem får. Jeg har fulgt det mega sjove tv-show The Real Housewives of Beverly Hills i et stykke tid og jeg synes det er så sjovt at have fulgt Gigi deri og hendes mor. Nu er Gigi simpelthen blevet kæmpe stjerne og aktuel med en hel ny make-up linje hos Maybelline.

Men sagen er den, at jeg altid lægger mit make-up i bilen på vej til arbejde. Ja, jeg ved godt det er en uskik, men på arbejdet har jeg altid bare meget neutral make-up på. Det var også en af grundene til at jeg fluks fik anskaffet mig Gigi Hadid og Maybellines nye jetset pallette. En anden grund er at jeg altid taber halvdelen af det make-up jeg har med i bilen og det er noget værre rod, så jeg elskede ideen om at jeg kunne have det hele i en pallet. Det eneste den mangler er stort set foundation, men det er så individuelt, at det også vil have været fjollet at tilføje.

Jetset palletten blev i øvrigt udsolgt på rekord tid i USA, men jeg tror stadig det er nemt at få fat i den i Danmark – måske især fordi den er blevet ret så dyr herhjemme.

 

 

Jeg tror ikke jeg vil anbefale folk der ikke lægger make-up på farten at købe den her pallette. Den er ret så bekostelig for Maybelline, så normalt vil jeg nok hellere have en Urban Decay naked eller Anastacias. Men for mig fungerer den faktisk overraskende godt. Farverne er gode, om end til den powdery side. Hvilket jeg skal passe lidt på med ikke at få ud over alt mit tøj når jeg sidder i bilen. Det kunne meget nemt ske for mig. Mascaraen er god, men jeg forudset at den løber tør ret hurtigt og jeg alligevel skal have den anden med. Plus det lidt er et minus at den ikke rigtig matcher resten af paletten. Den er nemlig gul under plastikket. Børsterne er virkelig ikke noget at skrive om. De kan dog godt gå an i en fart. Læbepromaden fungere ikke for mig – mine læber blev for det første meget tørre og så holder den ikke så længe, men jeg kunne forstille mig at jeg kunne bruge dem som rouge i stedet.

Indpakningen er jeg vild med. Jeg elsker den svage rosa farve og regnbue sølv omslaget. Highlighter og øjenskyggerne er helt klart min yndlings i palletten. Spejlet er dejligt stort. Alt i alt er jeg ok tilfreds, da jeg regner med kun at skal have den her med på vej til arbejde, min foundation og min go to dagelige læbestift.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *