Mine julegaveønsker

Kategorier Jul

 

 

Jeg elsker at blive inspireret af andres julegave ønsker rundt omkring i blogverdenen, så jeg tænkte at jeg ville dele min ønskeseddel – minus bøgerne, for dem har jeg lavet et indlæg omkring på min anden blog Skrivepulten og du kan se dem her

Ønskerne her er lidt til den dyre side, men f.eks. i dag på black Friday kan man få nr. 4 og 7 f.eks. til halv pris. Så det hjælper jo alt sammen lidt på det. Hint, hint til min mand.

 1. Denne one pot tekande fra Royal Albert er simpelthen noget af det fineste og smukkeste og den ultimative luksus når man skal have tea for one.
 2. Charlotte Tilbury er jeg blevet ret glad for, og jeg har høre kun gode ting om hendes nye contour og highlighter, så de selvfølgelig et must wish for mig.
 3. Det er blevet ret populært med pænt undertøj her op til jul og jeg er totalt hoppet med på vognen og ønsker mig denne natkjole/underkjole i silke fra Viola Sky, der er en virkelig fin og lettere vintage inspireret butik
 4. En anden virkelig fin vintage inspireret butik er Zoe Vine, der skaber virkelig smukke vintage repro kjoler i et klassisk snit, der kombinere de to ting i tøjstil jeg bedst kan lide – klassisk og vintage inspireret – men en snert af både det lidt sexede eller romantiske. Jeg er helt stolt på det mærke.
 5. NordicWare laver nogle af de smukkeste kageforme jeg nogensinde har set. Hvad med en kage i form af en lille vinterlandsby, eller en lille skov, eller hvad med et sandslot. Amen, jeg er solgt fuldstændig. Sikke nogle fine kager jeg kan komme til at bage bare ved hjælp af formen!
 6. Læbestifter er nok mit yndlings make-up og Smashbox har lavet en ombre udgave der hedder Be legendary triple tone lipstick. Jeg er lidt spændt på om det virkelig fungerer, at man kan påføre læbestiften, så de tre farver blender smukt sammen og skaber en ombre. Altså en udtoning i farven. Jeg er i hvert fald ellevild med ideen og ønsker mig både den røde og nude.
 7. Wonder Woman børste sæt. Først var jeg ikke helt solgt på ideen. Jo, de så ret fine ud, især det lille medfølgende spejl, men var kvaliteten nu også fin nok. Men det har fået sindssyge gode anmeldelser på lige præcis kvaliteten, og jeg har ønsket mig et børstesæt de sidste par år alligevel, så det blev et ret oplagt ønske.
 8. Jo Malone! Jeg er elsker Jo Malone parfumer. Ja, de er dyre, men det er alle parfumer og jeg er vild med rigtig mange af duftvariationerne. Faktisk er jeg normalt ikke til blomsterdufte, men med Jo Malone er det noget andet, fordi hver duft er så ren. Og jeg elsker ideen om at man kan mixe parfumerne på kryds og tværs. Derudover har jeg aldrig før oplevet at duften holder ved så længe efter den er blevet påført. Hvis jeg tager den på om morgnen, så dufter jeg stadig af parfumen når jeg går i seng. Efter jeg opdagede det så sværger jeg til Jo Malone.
 9. Clarins 4-Colour All-in one pen mindede mig om de gamle tegneblyanter fra da jeg var barn, at man kan klippe en ny farve frem. Det alene solgte mig på ideen. Jeg er totalt nostalgi fanatiker. Men så begyndte anmeldelserne og komme ind og jeg synes faktisk det kunne være en rar ting at have med i sin taske på farten, så man har flere eyeliner muligheder og en lipliner.
 10. Endnu en læbestift og endnu en Charlotte Tilbury. Jeg så et interview med Charlotte Tilbury, hvor hun fortalte at hendes læber altid udtørrede ved flydende læbestifter, så det havde været vigtig for hende at finde en formular der gjorde det muligt for hende. Det har hun så gjort nu og da jeg selv altid døjer med præcis det samme, så skal jeg da helt sikkert prøve det.
 11. Hold fast. 60 pund for et duftelys og jeg ønsker mig tre! Diptyque er det ultimative mærke hvis man vil have luksuriøse parfumer eller duftelys og jeg har gået lidt i en bue udenom, fordi jeg ved at jeg hurtigt kunne blive forfalden (se hvad der skete med Jo Malone). Der er desuden sket det at jeg er blevet totalt fan af duftelys. Jeg har altid været vild med parfumer og jeg er ret fascineret af dufte, men jeg troede ikke jeg ville synes om duftelys. På en måde så gør jeg heller ikke, for jeg tænder dem altid, dem jeg har. Til gengæld går jeg og stikker næsen ned i dem hele tiden og dufter til dem. Så holder de selvfølgelig længere, men ofte synes jeg ikke jeg får noget ud af at tænde duftelys, for det er som om man i løbet af ingen tid vænner sig til duften og glemmer alt om at den er tændt. Så fungerer det langt bedre med et snif i ny og næ for mig. Og hvor vidunderligt smukke er de her limited jule editions ikke fra Diptyque!
 12. Jeg elsker smukke klassiske stel og jeg har altid drømt om en samling med masser af forskellige slags og jeg har aldrig held med det der med at købe brugt, så hvor heldig er man ikke når Royal Albert laver sådan en fin samling her med deres smukkeste stel gennem tiden.

1 tanke om “Mine julegaveønsker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *