Hvad jeg købte til Black Friday

 

Black Friday er en lidt nyere ting der er kommet til Danmark, og som lidt har taget Danmark med storm – ironisk nok har jeg ikke købt nogle af disse ting på en dansk hjemmeside, men tværtimod i udlandet. Til gengæld har jeg dog købt en række julegaver på nogle af de danske sider, men dem vil jeg ikke vise her i tilfælde af at jeg kommer til at spoile. Så jeg vil i stedet vise jer, hvad jeg selv har købt. Til mig selv. Fordi jeg ikke kunne lade være.

Hvis du i øvrigt har set mit tidligere julegaveønsker indlæg, så kan du nok genkende et par af kjolerne. Men altså, de var halv pris, så det blev jeg jo nærmest nødt til.

  1. Fra Zoe Vine, en vintage inspireret repro guld kjole, som jo vil passe helt perfekt til nytår!
  2. Fra Closet London kunne jeg ikke stå for den her kjole, som har en mønstret underdel som er i Houndstooth mønstret. Et af mine absolut favoritmønstre og det er første gang jeg har set den i sådan en variation som den her hvor den er i to lag.
  3. Også fra Closet London, en fin (og nok den mest mode-rigtige af mine køb) stjerne kjole, som vil passe helt perfekt til en julefrokost. Eller måske i virkelig også som en hverdagskjole hvis man dresser den down.
  4. Også fra Zoe Vine, og endnu en vintage inspireret repro kjole. Meget enkel LBD (Little black dress)
  5. Fra Top Vintage (der forhandler repro vintage tøj), har jeg købt en nederdel jeg har sukket efter i mange år, men som jeg aldrig har lykkes mig at få købt før nu. Sort og hvid stribet nederdel – kan bruges til ALT.
  6. Den her kunne jeg ikke stå for. Den er også fra Top Vintage og jeg elsker virkelig den fine to farvede detalje i en ellers ret enkel kjole.
  7. Endnu et Top Vintage køb og endnu et Houndstooth mønster, men imponerende nok så har jeg igen ledt længe efter trøje i det mønster, og nu lykkes det mig endelig.
  8. Sidst men ikke mindst endnu en Top Vintage (den kunne dog også fået på Closet London, men der var den ikke nedsat) en fin sort og guld kjole, som battler lidt med ‘1’eren som årets nytårs kjole. Om ikke andet så bliver min far 70 i år, så en af dem kan måske bruges der, eller også til juleaften. (Selvom den købte jeg egentlig i sommers, den kjole jeg ville have på der)

Men alt i alt er jeg vældig begejstret og glæder mig utrolig meget til at få pakkerne hjem. Jeg er fan af Black Friday må jeg sige – også selvom det er så tæt på jul og man får lidt dårlig samvittighed over at bruge så mange penge til sig selv. Indtil man tænker på hvor meget man sparer på gaver (eller ja, jeg er jo den type at hvis jeg spare penge på en gave til andre, jamen så skal jeg da ud og købe mere til personerne, så jeg i bund og grund ikke rigtig sparer noget på den front alligevel, men sh…)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 thoughts on “Hvad jeg købte til Black Friday”