Wonder Woman brush set

 

Make-up børster er for mig den vildeste luksus, og jeg har faktisk aldrig rigtig haft nogle ordentlige. For jeg har ikke selv villet købe dem. Og selvom jeg har ønsket mig dem hvert år til jul, de sidste mange år, så er der ingen der vil give mig dem. Men i år fik jeg endelig make-up børster i julegave. Og de er de fineste altså.

Jeg havde ønsket mig disse Luxie make-up børster, og de var halv pris Black Friday og det var også den dag min mand havde sneget sig til at købe dem. Jeg var tæt på selv at gøre det, men jeg synes jeg havde brugt nok penge den dag. Så det var den bedste overraskelse. Jeg har læst rigtig mange anbefalinger af Make-up børster og oprindeligt ønskede jeg mig nogle morphe brushes, men da jeg så dem her, faldt jeg pladask. Så jeg skyndte mig at læse anmeldelser af dem, for at stoppe min insta-crush, men de fik faktisk vildt gode anmeldelser.

Jeg faldt selvfølgelig først og fremmest for designet. Ja, det er en arbejdsskade … Luxie har her samarbejdet med Warner Brothers, om at lave denne virkelig fine samling Wonder Woman børster. Med til de fem børster var et lille lommespejl, der virkelig er noget af det smukkeste. Det er inspireret af Wonder Womans skjold.

 

 

 

Amen, jeg kan ikke komme i tanke om et lommespejl mere perfekt! Et virkelig fint statement piece.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *