Besame: Sleeping Beauty Collection

En helt klar ulempe ved mit erhverv som grafisk designer, er at jeg har svært ved at stå for unik og smuk design. Særligt når vi snakker bøger eller sågar emballager. Og det gælder især når det blander sig med mine andre interesseområder eller nostalgi. Så når vintage, make-up og disneynostalgi blander sig sammen med gennemtænkt design, jamen så har de mig på krogen og selvfølgelig skal jeg bruge alle mine penge på det.

I 2017 kunne jeg jo på ingen måde lade være med at købe Besames Snow White collection hjem – for nøj hvor er de produkter bare virkelig fine. Besames grundlægger Gabriela er oprindeligt selv grafisk designer og det kan man se i hendes produkter, for hun ligger rigtig meget arbejde i at genskabe farverne der blev brugt i filmatiseringen af Snehvide og her Tornerose, så man får et ægte vintage-præg, men ikke nok med at hun gør det med make-up’en, så gør hun det også med emballagen. Så da Besame pludselig annoncerede deres Sleeping Beauty Collection (i anledningen af filmens 60 års jubilæum) som de har lavet i samarbejde med Disney, jamen så sad jeg klar til at trykke KØB så snart kollektionen gik online, af frygt for at de ville blive udsolgt på rekord-tid ligesom med Snehvide kollektionen. Jeg skulle nu ikke have været så bekymret, da det ser ud til at de har lavet rigeligt.

Men her er hvad jeg overtalte mig selv til at jeg absolut ikke kunne leve uden:

 

 

Selve make-up palletten er designet så den ligner den oprindelige eventyrsbog som vises i filmen og detaljerne er spot on. Når man åbner har man et spejl, samt et par sider hvor man kan se hvilke øjenskygge-farver der er blevet valgt ud fra Tornerose og Maleficent. Og selvfølgelig de 20 øjenskygger. Jeg elsker at de også har medtaget Maleficent for det gør farvepaletten utrolig sjov med de lilla og grønnefarver. Denne gang følger der også en hel pude-display med paletten hvis man bestiller det, og det gjorde jeg åbenbart. Hvilket er fjollet, for hvor skal jeg dog have det henne!

 

 

Det jeg har været aller mest glad for fra Snow White kollektionen har været spejlet, så selvfølgelig skulle jeg også have Torneroses spejl. Et vaskeægte princessespejl som virkelig vil se fint ud på mit fremtidige make-up bord. Snehvides spejl har jeg faktisk brugt meget, for jeg har fundet ud af at det er ret rart lige at have et stort håndspejl når man lige skal lægge lidt make-up inden man skal haste ud af døren. Og så fine som de er, så føles det bestemt meget mere glamourøst at lægge sin make-up i hverdagen.

 

 

Sidst men ikke mindst så købte jeg de tre læbestifter. Torneroses og Maleficents farve, skulle være en tro kopi af den vi ser på deres læber i tegnefilmsudgaven. Torneroses er en pink nude og Maleficents er en mørk magenta. Den sidste læbestift er lidt sjov, for Besame skabte den pga. en meget specifik scene i den oprindelige tegnefilm. Nemlig der hvor feerne skifter Torneroses kjole fra blå til lyserød hele tiden. Hvilket også er en af mine absolutte yndlingsscener fra filmen. Så selvom læbestiften her er blå så bliver den lyserød når den kommer på læberne. Det fede ved den er også at den røde farve som vil danne sig på dine læber helt sikkert vil passe til en, for læbestiften er pigmentbaseret. Selvom det i sig selv ikke er nogen ny opfindelse i make-up verdenen, så synes jeg nu vældig godt om ideen og særlig i den her sammenhæng.

 

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Besame: Sleeping Beauty Collection”