Jeg har udgivet to bøger

Kategorier Udgivelser, Work

 

 

Her står jeg så med resultatet af et af de projekt jeg arbejdede på her i efteråret. To søde papbøger til de små. ‘Tæl med bondegårdsdyr’ og ‘Tæl med biler’. Et bestillingsarbejde for Turbine forlaget. Men de er allerede til stor glæde for ham den bette.

De udkom faktisk her den 15. februar, på Turbine, hvor jeg arbejder til dagligt som grafiker. Jeg elsker at mit arbejde er så alsidigt, at jeg også får lov til at lave andre ting. Og ikke mindst dyppe tæerne lidt i en gammel – men stadig antændt drøm.

Nu venter jeg bare i spænding på en lektørudtalelse, så de forhåbentlig kan bo på bibliotekerne rundt omkring i landet til glæde for andre små børn.

 

 

7 tanker om “Jeg har udgivet to bøger

  1. Hvor er det sejt – godt gået! De ser rigtig fine ud – er vild med farverne og deres retro-look.

    Hvornår kan man få fingrene i dem? Kender en 2-årig, der ville elske dem 😉

    1. Hvor er du sød! Tak skal du have. :0D. Det varmer.
      Åh, man burde kunne bestille dem ved boghandlerne allerede nu – tror dog ikke de køber dem hjem, de har sikkert masser af papbøger liggende i forvejen. Bibliotekerne får dem først efter der er givet lektørudtalelse på dem, og jeg er rigtig spændt på hvad de siger. Ellers har Turbines egen webshop dem, men der står de jo altid til deres fulde pris inde. Det kunne jo også være du kunne få dem til anmeldelse hvis du skrev ind til forlaget. ;0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *