Jo Malone – Red Roses

Jeg elsker dufte – uanset om det er roomspray, duftelys eller parfumer. Men det er selvfølgelig ikke alle dufte som jeg har næse for. Nogle føler jeg endda jeg kan få helt hovedpine af. Og jeg troede ikke at Jo Malones Red Roses, ville være en af dem jeg ville bryde mig om. Jeg synes nogle gange roser har en tildens til at virke overvældende i parfumer. Men jeg har fundet ud af at jeg er vild med deres udgave af Red Roses. Jeg tror det er fordi at duften er så ren, at det føles som om man har næsen ned i en stor buket røde roser, eller som at gå tur i en rosenhave og den duft har jeg altid været vild med. Det var lidt starten på mit kærlighedsforhold til Jo Malones parfumer.

Normalt fraråder parfumerier jo at man bærer to dufter samtidig, men der er Jo Malone parfumer også speciel. Folkene bag Jo Malone mener at man sagtens kan bære to af deres parfumer samtidig, hvis man ønsker, fordi deres dufte er så rene. Og derved skabe sin helt egen unikke duft. De har endda en guide på deres hjemmeside over hvilke dufte de synes komplimentér hinanden godt. Markedsføringsmæssigt er det vel lidt af en geni-streg. For på den måde får de vel folk til at købe mere end en parfume? Men personligt elsker jeg ideen, for jeg gider alligevel ikke gå med den samme parfume to dage i træk og jeg elsker at have noget at skifte med. Nu har jeg prøvet nogle gange at kombinere Jo Malone parfumer og det med stor succes. Derudover så synes jeg parfumerne holder helt vildt godt i forhold til mange andre. Jeg kan stadig dufte parfumen dér hvor jeg har påført den +12 timer forinden.

På rekord tid er jeg altså blevet totalt fan af det Jo Malone, der synes også at have overtage youtube med storm. Nogle af mine favoritter er Orange Blossom og English Pear & Freesia. I julegave fik jeg Earl Grey & Cucumber og den er jeg også ret vild med. Åh, jeg håber snart de Jo Malone åbner en afdeling i enten Aalborg eller Aarhus. Hvilket vil være farligt for min pengepung, for åh, jeg drømmer om at eje dem alle, men det kommer nok ikke lige til at ske, for de koster alligevel 900 kr. stk.

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Jo Malone – Red Roses”