2017 i bogcovers

For jer der ikke ved det arbejder jeg til dagligt på et forlag – Turbine – som grafisk designer. Mine opgaver er meget forskellige og jeg elsker hvert minut af det. Noget af det jeg især nyder er at skabe bogforsider i samarbejde med redaktionen og en eventuel forfatter. At ramme lige præcis dét helt rigtige.

Jeg har tit tænkt på at vise hvilke forsider jeg har lavet, både fordi jeg ofte er blevet spurgt om jeg ikke vil vise hvad jeg laver, men også fordi jeg synes det er lidt sjovt at se hvor forskellige forsider jeg får lavet i løbet af sådan et år.

Her er de forsider jeg har lavet siden jeg kom tilbage fra barsel. Jeg egentlig tilrettelagt flere forsider end disse, men dem her har jeg arbejdet med fra ide til færdig forside. Og der er alt lige fra en serie af lætlæselige ungdomsbøger, til fagbøger, til romaner og papbøger. Der er vidst et par der ikke er helt udkommet endnu, så det jeg mener med 2017, er der hvor jeg har afsluttet opgaven og sendt bøgerne afsted til tryk.

 

Bogforsider

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 thoughts on “2017 i bogcovers”