På det sidste #20

Kategorier På det sidste

I forbindelse med Sankt Hans besluttede vi os for at tage i skoven og samle pinde til et lille bål. Så det var vi i sidste weekend. Loke elsker at samle pinde og han har tit en masse med hjem fra børnehaven, hvor de har en mikro skov. Så det faldt i ret god jord hos ham. Det er sjovt sådan at træde ind i en skov, det er som om verden lige taber pusten og stopper tiden for et kort øjeblik og man ikke kan lade være med at stoppe op og indtage sanseindtrykkene der bølger over en.

 

 

På selve Sankt Hans aften fik vi lavet et lille bål, der være præcis lige stor nok til at vi kunne lave snobrød. Jeg elsker snobrød. Ja, der bliver jeg aldrig helt voksen, men det har jeg helt sikkert fra min far og jeg nyder at kunne se at det så småt bliver givet videre til Storebror.

 

 

Siden sidst har jeg også været testet for Corona. Jeg var svimmel og stakåndet (det er væk nu – det var nok bare hormoner fordi jeg er ved at trappe ud af amning) og så ville lægen ikke se mig, så de sendte mig til en Coronatest. Det var nogle enormt surrealistiske dage, for jeg skulle jo holde mig væk fra min familie (dog ret umulig med en baby) og alle andre mennersker og jeg kunne ikke komme til læge selvom jeg havde det skidt.

 

 

Kage til når man har ondt af sig selv (ikke rigtig kunne give sine børn kys og kram når man er coronatestet)

 

 

Jeg har også fået set min bedste veninde to gange her indenfor ret kort tid og det er SÅ dejligt at se hende in real life igen. Jeg har sådan savnet hende. Lorte corona! Og lidt lort at hun er flyttet så langt væk, ligesom jeg gik på barsel.

 

 

Tiden fordrives i tiden med mange forskellige kurser. Det positive ved corona var at rigtig mange var søde til at give gratis ud af deres viden. Det har jeg virkelig nydt godt af. Maggie Stiefvater skulle have hold et fysisk seminar, men det blev i stedet online tilgængelig så det har jeg købt til sommerferien. Noget der ikke ville have været muligt, hvis ikke det var for corona. Så en enkelt god ting er kommet ud af den lorte epidemi. Eller faktisk to, for det er som om Storebror er kommet tilbage i børnehavne efter at være gået hjemme med noget mere selvtillid. Det gør mig så glad.

På billedet er det videregående fagbogskursus af Holbæk & Lahme som jeg netop har købt og glæder mig til at kaste mig over.

 

 

Jeg har sagt det før og siger det igen. Jeg har de vidste forfattere jeg laver coverdesign og betalæser for. Se lige det her lækre chokolade jeg fik af Tobias Stenbæk Bro, fordi jeg betalæste hans bog! Og den er i øvrigt fantastisk!

 

 

Og så har Skrivepulten.com lige haft 8 års fødselsdag. Skynd dig over på bloggen og vær med i giveaway’en.

 

 

Jeg elsker den her super nemme udgave af mine sædvanlige grønne smoothies – jeg køber nemlig spinat, grønkål og avokado fra frost og så tilsætter jeg bare pære og kiwi. Enten som jeg har frosset ned eller fra frisk. Jeg bruger havremælk i tiden, fordi komælk muligvis kan være skyld i at give baby refluks – eller i hvert fald være med til at gøre det værre.

 

 

Sidst men ikke mindst. Hurra!! Mine nye papbogsudgivelser har fået en rigtig god lektør!!! Nu går jeg rigtig glad på weekend. Rigtig god weekend til jer.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *