Chocolate Chip Cookies

Kategorier opskrift

 

Jeg elsker den her opskrift på Cookies, for de er så dejlig svampe agtige i midten og så tilføjer jeg bare det chokolade jeg lige har en rest af i huset. Uanset om det er hvid, lys eller mørk – eller som her Dulcey, så smager det bare helt fantastisk. Det er vores absolut yndlings opskrift og vi bager den gerne til jul og fødselsdage og ja, når vi virkelig skal forkæle os selv.

Dejen kan holde sig omkring 72 timer i køleskabet og det er faktisk en kæmpe fordel, for disse Cookies er virkelig bedst den dag de bliver bagt og måske dagen efter. Derfra begynder de at blive tørre.

Ingredienser til ca. 30 stk. (halver hvis nødvendig)

230 gram sukker
290 gram brun farin
280 gram smør
2 æg
1 tsk salt
2 tsk bagepulver
3 tsk vaniljesukker
1 tsk natron
480 gram mel
250 gram chokolade (mørk, lys eller hvid)

 

 

Rør sukker, brun farin og smør godt sammen.

Tilsæt æg og rør igen.

Tilsæt så mel, salt, bagepulver, natron og vaniljepulver.

Til sidst vend groft hakket chokolade i.

Put dejen på bagepladen som kugler – sørg for at holde god afstand, da de flyder ud og hæver en smule under bagningen.

Bag dem i ovnen ved 175 grader i 15 minutter – alt efter hvilken ovn man har.

 

 

Trin for trin:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *