Jo Malone Complimentary Service

Kategorier Dufte

 

Jeg havde inden jul sparet sammen til en Jo Malone julekalender, som jeg stornød hver dag indtil den 24’ende. På dagen den 24’ende fik jeg udover et duftelys en ekstra gave, og det var et kort hvor jeg kunne booke et til Scent For You service ved en af Jo Malones butikker, og efter endt service ville jeg modtage en gratis 30 ml parfume, til en værdi af 450 kr. Det var en enorm fin ekstra gave, der kun var med til at højne julekalenderens værdi.

Her for nogle få dage siden tog jeg afsted til Aalborgs nye Magasin i Jo Malone afdeling. Her fik jeg mulighed for at prøve hvordan man bedst kunne kombinere Jo Malones parfumer. Det er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker Jo Malone parfumer – ja faktisk dem alle. Så det var ret interessant, at få mere at vide og prøve forskellige duft kombinationer.

Noget af det jeg blev klogere på, var at hvis man ligger en smule creme under parfumen – de steder hvor man påføre parfumen – fortrinsvis parfumen med samme dufttone, ja så vil den få en ekstra dybde og tilmed holde duften hele dagen og nærmest hele dagen efter også.

 

 

Ekspedienten ved Jo Malone fortalte at Wood Sage and Sea Salt var den mest solgte parfume i norden. Hvilket jeg fandt en anelse ironisk. Men selvom duften aldrig rigtig har sagt mig noget, gav den nu fuldstændig mening for mig da jeg prøvede den i kombination med de andre dufte jeg har i forvejen, for den giver et ekstra lag dybde og lidt mere træduft – som jeg jo normalt er vild med i parfumer. Så det blev faktisk den parfume jeg valgte som min 30 ml gave.

Jo Malone er nok det eneste parfume mærke der anbefaler at man kombinere deres dufte – og det er fordi deres dufte er så rene i tonen at de sagtens vil kunne kombineres på kryds og tværs, hvorimod f.eks. Chanels no. 5, har en milliard forskellige parfumer noter, der gør at duften er lige præcis som den skal være og hvis man begynder at kombinere den med andre, vil man nok ende op med et dårligt resultat. Den er simpelthen ikke skab til at blive kombineret med andre, og sådan er det med langt de fleste parfumer. Men med Jo Malones kan man og det synes jeg gør parfumerne ekstra interessante – at jeg kan lagre dem med hinanden og derved skabe en unik duft. Jeg elsker simpelthen ideen om at eksperimentere med parfumerne – og lidt føle at jeg lave mine egne dufte.

Åh, jeg synes at kunne skrive side op og side ned om parfumer. Det her skulle egentlig bare have været et kort indblik i en Jo Malone service – for de tilbyder dem (vidstnok) gratis, (altså servicen – ikke parfumen) i Danmark er det dog mest en håndmassage, men der bruger de også nogle af produkterne og jeg tror også at de normalt giver et par prøver (aka dyrebare dråber) med bagefter, så jeg ville lige give tippet videre.

 

 

2 tanker om “Jo Malone Complimentary Service

  1. En tilfældig parfumeprøve, har gjort mig meget interesseret i Jo Malone universitet..
    Ved du om der stadig er en afdeling i Aalborg’s Magasin?

    1. Nej, det ved jeg desværre ikke, for jeg har ikke været der inde siden før corona men det håber jeg da meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *