Fantastiske fantasyfestival

Kategorier Work

 

Sidste weekend stod i fantasy’ens tegn, da jeg (og min mand) stod på messe for Turbine forlaget i Esbjerg – nemlig til den årlige fantasyfestival. Hvis du elsker fantasy og endnu ikke har været afsted, så kan det altså virkelig klart anbefales. Det var nogle helt igennem skønne dage på alle måder. Stemningen var i top – der var kandiserede æbler, levende ugler, elevere, riddere og Stormtroopers. Det bliver nærmest ikke mere nørdet og det er skønt! Måske derfor jeg ser så lalleglad happy ud på alle billeder derfra. Det her ovenfor var det mest hæderlige.

Desværre fik jeg ikke taget så mange billeder i år, hvilket jo er super irriterende her bagefter, når man gerne vil vise og indfange en lille del af den fantastiske stemning, så det er kun blevet til et par standfotos og et par billeder af Turbines forfattere.

 

 

Jeg er altid en lille bitte smule ærgerlig over, at jeg ikke selv når at opleve så meget af festivallen, for der er virkelig mange gode tilbud – og ikke kun på bøger, men også brætspil, kunst og bookish merch. Derudover er dagene selvfølgelig fyldt med interessante foredrag med Danmarks største fantasyforfattere. Jeg kom selv kun med til to i år, og det var kun fordi jeg selv var interviewer, men det gjorde dem bestemt ikke mindre interessante. Herunder et lidt uskarpt billede taget få sekunder før mit interview med Gry Kappel Jensen om ‘Roser og violer’ – billedet er taget af Turbine. Men det er mere end hvad jeg har med mit interview med Tobias Stenbæk Bro.

 

 

Tiden på standen fløj afsted. Det var skønt at snakke med så mange velkendte og bekendte mennesker. Folk var forbi og sige hej fordi de fulgte min anden blog www.skrivepulten.com, eller fordi de kender mig fra diverse bogblogger arrangementer eller HUF arrangementer. Og ja, man når aldrig at snakke med alle dem man gerne vil, for alle os der har samme interesse for fantasy i bogbranchen er pludselig samlet på et sted, og det er helt umuligt at nå at snakke med alle, og ikke mindst at snakke så meget som man gerne vil.

Der var dejlig meget gang i selve Turbines stand og i år havde vi næsten alle vores fantasyforfattere med og ja, sikke nogen skønne mennesker! Jeg elsker Turbines fantasyforfattere, de er helt igennem fantastiske og ikke minds super dygtige, så det var virkelig en sand fornøjelse at stå på stand sammen med dem.

 

1 tanke om “Fantastiske fantasyfestival

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *